Παναθηναϊκός: Πάνω από 5.000 κόσμος στο συλλαλητήριο των οργανωμένων οπαδών κατά του Γιάννη Αλαφούζου

Παναθηναϊκός: Πάνω από 5.000 κόσμος στο συλλαλητήριο των οργανωμένων οπαδών κατά του Γιάννη Αλαφούζου

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν το συλλαλητήριο κατά του ιδιοκτήτη του τριφυλλιού Γιάννη Αλαφούζου, καθώς συγκεντρώθηκαν στο Πεδίον του Άρεως.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού διοργάνωσαν ένα συλλαλητήριο για να διαμαρτυρηθούν κατά του Γιάννη Αλαφούζου πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Σημείο συνάντησής τους ορίστηκε το Πεδίον του Άρεως και συγκεκριμένα στο ρεύμα της ανόδου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, φωνάζοντας συνθήματα κατά του ιδιοκτήτη του τριφυλλιού. Το σχέδιο ήταν να αρχίσουν να ανεβαίνουν την Αλεξάνδρας με προορισμό το γήπεδο.

Εκτός από συνθήματα κατά του ιδιοκτήτη του τριφυλλιού, ακούγονται συνθήματα και κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο κόσμος που συγκεντρώθηκε ξεπέρασε τις 5.000, με την προσέλευση να συνεχίζεται και λίγο πριν από την έναρξης της πορείας.

Μάλιστα, στο συλλαλητήριο έδωσαν το "παρών" και πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού από την επαρχία, αλλά και από την Κύπρο. Η Λεωφόρος Αλεξάνδρας έκλεισε και στα δύο ρεύματα. Η πορεία προς το γήπεδο ξεκίνησε λίγο, μετά τις 16:30 με τους οπαδούς του τριφυλλιού να φωνάζουν συνθήματα κατά του Γιάννη Αλαφούζου.

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα