Η άκυρη ψήφος που έγινε viral για το σπουδαίο της μήνυμα!

Η άκυρη ψήφος που έγινε viral για το σπουδαίο της μήνυμα!

Ένα… άκυρο ψηφοδέλτιο που βρέθηκε σε μία από τις κάλπες των ευρωεκλογών της περασμένης Κυριακής κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, καθώς ένας γονιός θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, ασθένεια από την οποία πάσχει η 3,5 ετών κορούλα του. 

Απευθυνόμενος στους πολιτικούς της χώρας που επιζητούν την ψήφο των πολιτών ο γονιός έγραψε σε πρώτο πρόσωπο (σαν να είναι η κόρη του) για την περιπέτεια υγείας της μικρής Ελευθερίας στο πίσω μέρος ενός ψηφοδελτίου. 

«Δεν έχω δικαίωμα ψήφου, και ίσως να μην καταφέρω ποτέ να ψηφίσω, αν συνεχίσει το κράτος να μην επιδοτεί και να κόβει τις θεραπείες μου και τόσων χιλιάδων παιδιών , αλλά και ενηλίκων που βρίσκονται στη θέση μου», γράφει η μικρή Ελευθερία. 

Όπως σημειώνει το ποσοστό αναπηρίας της είναι 90% και οι γονείς της κάνουν τα πάντα για να πληρώσουν όλα όσα χρειάζεται για να μεγαλώσει όσο πιο φυσιολογικά γίνεται. 

«Ελπίζω με αυτό το ψηφοδέλτιο αν και άκυρο να αλλάξει κάτι για εμένα κι όλα τα παιδάκια που θέλουν να μάθουν να παλεύουν και να ζήσουν», καταλήγει η… εκλογική επιστολή της μικρούλας. 

Σήμερα μάλιστα 30 Μαΐου είναι Παγκόσμια Ημέρα Κατά Της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας και η επιστολή αυτή φαντάζει πιο επίκαιρη από ποτέ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα