Τουρκία: Συνελήφθη η ανιψιά του Γκιουλέν ενώ προσπαθούσε να περάσει στην Ελλάδα

Τουρκία: Συνελήφθη η ανιψιά του Γκιουλέν ενώ προσπαθούσε να περάσει στην Ελλάδα

Στον πόλεμο των εντυπώσεων και στην προσπάθεια να ρίξουν λάδι στην φωτιά οι Τούρκοι παίζουν όλα τα χαρτιά, ακόμα και αυτό με την επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας, πως στα ελληνοτουρκικά σύνορα συνελήφθη συγγενής του Γκιουλέν, εχθρού του Ερντογάν.

«10 άνθρωποι που προσπαθούσαν παράνομα να περάσουν τα σύνορα συνελήφθησαν από τους συνοριοφύλακες μας. Στην έρευνα αποκαλύφθηκε πως οι 5 ήταν μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης FETO (Γκιουλενιστές) και η μία ήταν η Σουμεγιέ Γκιουλέν, η ανιψιά του ηγέτη των τρομοκρατών Φετουλάχ Γκιουλέν», αναφέρει η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Άμυνας.

Οι Τούρκοι παίζουν το παιχνίδι των εντυπώσεων και θέλουν να πείσουν πως η Ελλάδα τάχα προσφέρει κατάλυμα σε τρομοκράτες και για αυτό περνάνε τα σύνορα προς την χώρα μας. Δεν εξηγούν όμως πως γίνεται οι αρχές τους να συλλαμβάνουν, αφού φτάσουν στα σύνορα άτομα που υποτίθεταιπως παρακολουθούν οι τουρκικές υπηρεσίες, ούτε και μπορούν να εξηγήσουν εάν επίτηδες τους άφησαν να φτάσουν ως τα σύνορα, μόνο και μόνο για να στήσουν τη σύλληψη και την επίθεση στην Ελλάδα.

Στο παιχνίδι της έντασης θέση πήρε και ο ναύαρχος Τζιχάντ Γιταζί, δημιουργός του παράνομου μνημονίου Τουρκίας – Λιβύης, με την απίστευτη κατηγορία πως η Ελλάδα βάζει φωτιές στην Τουρκία.

Τα τουρκικά ΜΜΕ εξακολουθούν τον χαβά τους με προσωπικές επιθέσεις κατά του Έλληνα πρωθυπουργού, ενώ τα εμπρηστικά βίντεο συνεχίζονται με καταιγιστικούς ρυθμούς.

Την ίδια ώρα ο Ερντογάν ετοιμάζει και επίσκεψη στα Κατεχόμενα στις 20 Ιουλίου, ανεβάζοντας και άλλο το θερμόμετρο.

Mega.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα