Εξάχρονο αγοράκι μπήκε στη μέση για να σώσει τη μικρή του αδελφή από άγριο σκύλο

Εξάχρονο αγοράκι μπήκε στη μέση για να σώσει τη μικρή του αδελφή από άγριο σκύλο

Ο μικρούλης Bridger Walker, από το Cheyenne του Ουαιόμινγκ όταν είδε την 5χρονη αδερφούλα του να την κυνηγάει, ένα άγριο σκυλί, να τη ρίχνει κάτω και να την δαγκώνει, δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά. Όρμησε στον σκύλο και μπήκε στη μέση

Έπιασε την μικρή από το χέρι και τη σήκωσε. Την τράβηξε μακριά και άρχισαν να τρέχουν. Όλη αυτήν την ώρα όμως το σκυλί είχε δαγκώσει το πρόσωπο του και δεν το άφηνε με τίποτε. Χρειάστηκε να επέμβουν περαστικοί αλλά και αστυνομικοί για να απεγκλωβίσουν το πρόσωπο του παιδιού από τα σαγόνια του σκύλου. 

Ο μικρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να του κάνουν 90 ράμματα στο πρόσωπο από την άγρια αυτή επίθεση. Το έκανα και θα το ξανάκανα για να σώσω την αδελφή μου» ήταν τα πρώτα λόγια του παιδιού όταν συνήλθε.

Μάλιστα η πράξη του αυτή συγκίνησε και αστέρες του χόλιγουντ όπως η Ανν Χάθαγουει η οποία σε ανάρτηση της αποκάλεσε τον μικρό, ήρωα

 

topontiki

 Ο ηρωικός 6χρονος Bridger Walker πλήρωσε με 90 ράμματα στο μάγουλό του το τίμημα της ηρωικής του πράξης να σώσει τη μικρή αδελφή του από έναν αγριεμένο σκύλο που όρμηξε εναντίον τους σε περιοχή του Ουαϊόμινγκ, στις ΗΠΑ.

Αλλά αυτή η γενναία του πράξει ήταν αρκετή για να ανακηρυχθεί «επίτιμος παγκόσμιος πρωταθλητής» από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Πυγμαχίας -WBC, που ανάμεσα στους πρωταθλητές του αθλήματος συμπεριλαμβάνει τον κολοσσό των βαρέων βαρών Tyson Fury. Ο 6χρονος ήρωας τιμήθηκε για την γενναία του πράξη επειδή «αντιπροσωπεύει τις καλύτερες αξίες της ανθρωπότητας».

Η εικόνα του πρησμένου και σημαδεμένου προσώπου του Bridger που αγκαλιάζει την περήφανη αδερφή του έγινε viral, όταν η θεία του Nicole Walker, την δημοσίευσε στο Instagram , περιγράφοντας την τρομακτική στιγμή που έζησαν τα δύο μικρά παιδιά όταν ένας σκύλος τους επιτέθηκε καθώς έπαιζαν έξω από το σπίτι τους στο Ουαϊόμινγκ.


«Στις 9 Ιουλίου, ο εξάχρονος ανιψιός μου Bridger έσωσε τη ζωή της μικρής αδερφής του στέκοντας ανάμεσα σε αυτήν και τον σκύλο», έγραψε η θεία του αγοριού στην ανάρτηση, η οποία έχει λάβει πάνω από ένα εκατομμύριο likes.

«Αφού τον δάγκωσε πολλές στο πρόσωπο, αυτός κατάφερε και άρπαξε το χέρι της αδερφής του και έτρεξαν μαζί μακριά για να την κρατήσει ασφαλή».

Ο σκύλος ωστόσο έσφιξε τόσο δυνατά τα σαγόνια του γύρω από την αριστερή πλευρά του προσώπου του Bridger που ξέσκισε το μάγουλό του με αποτέλεσμα να χρειαστεί δύο ώρες χειρουργική επέμβαση και 90 ράμματα για να κλείσουν οι γιατροί την πληγή.

Όταν ρωτήθηκε από τον πατέρα του γιατί δεν έφυγε απλώς, το αγόρι απάντησε με την θλιβερή αλλά εμπνευσμένη φράση: «Αν κάποιος έπρεπε να πεθάνει, νόμιζα ότι θα έπρεπε να είμαι εγώ».

Ο Bridger έλαβε όμως επαίνους για την απίστευτη γενναιότητα και τα συναρπαστικά λόγια του ακόμα και από αστέρες του Χόλιγουντ, όπως η Άν Χάθαγουεϊ, και έχει πλέον αναγνωριστεί από το WBC, ο οποίος τον χαρακτήρισε ατρόμητο νεαρό «ήρωα».

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I’m not an Avenger, but I know a superhero when I see one. I can only hope I’m half as brave in my life as you are in yours, Bridger. Wishing you an easeful recovery, and many cool looking rocks. ⁣ ⁣ Hey @markruffalo, do you need a teammate?? ⁣ ⁣⁣ Via @blackculturenews_ & @nicolenoelwalker

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anne Hathaway (@annehathaway) στις14 Ιούλ, 2020 στις 8:42 μμ PDT

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα