Κύκλωμα μαστροπείας: Νέα στοιχεία – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Κύκλωμα μαστροπείας: Νέα στοιχεία – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Σοκ προκαλεί η δράση κυκλώματος μαστροπείας που εξωθούσε στην πορνεία ανήλικα κορίτσια. Σύμφωνα με τις Αρχές, εγκέφαλος του κυκλώματος είναι μία 25χρονη ενώ μαζί της δρούσε και ο σύντροφός της αλλά και ένας 53χρονος άνδρας.

Εξωθούσαν ανήλικες στην πορνεία

Επτά ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 15 έως 17 ετών, τα θύματα. Δέκα κατηγορούμενοι, ο ταξιτζής, ο τατουατζής, η 25χρονη που φέρεται να είναι ο εγκέφαλος του κυκλώματος και ο σύντροφός της. Έξι συλλήψεις. Οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα που εξωθούσε μαθήτριες στην πορνεία, σοκάρουν.

Εγκέφαλος του κυκλώματος μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών είναι μια κοπέλα 25 ετών, που διαμένει στον Ασπρόπυργο. Ήταν αυτή που ψάρευε πελάτες για τα ανήλικα κορίτσια και μάλιστα σε πολλά ραντεβού τα συνόδευε. Από το κάθε ραντεβού, η ίδια έπαιρνε από 50 έως 100€.

«Η 25χρονη από το καλοκαίρι του 2023, στρατολόγησε στο κύκλωμα περίπου επτά ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 14 έως 17 ετών, αφού προηγουμένως είχε αναπτύξει φιλικές σχέσεις μαζί τους».

Κοκαΐνη αντί χρημάτων

Έξι άτομα έχουν ταυτοποιηθεί για ερωτικές συνευρέσεις με τα ανήλικα κορίτσια, στα οποία κατέβαλαν από 200 έως 400 ευρώ ανά ραντεβού. Υπήρχαν και φορές ωστόσο που κατόπιν προτροπής της 25χρονης, οι πελάτες αντί χρημάτων πλήρωναν με… κοκαΐνη τα ανήλικα κορίτσια.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες, μέλη του κυκλώματος, είναι κι ένας 25χρονος από την Πετρούπολη. Φέρεται να διατηρούσε σχέση τα τελευταία χρόνια με την 25χρονη αρχηγό του κυκλώματος και ήταν αυτός που πήγαινε τα ανήλικα κορίτσια στα ραντεβού.

Για το κύκλωμα που δρούσε από το καλοκαίρι του 2023, έχουν γίνει ακόμα τέσσερις συλλήψεις. Ενός 54χρονου άνδρα που μετέφερε τα ανήλικα κορίτσια στα ραντεβού, ενός 55χρονου, ενός 36χρονου και ενός κοριτσιού 20 ετών που φέρεται να εξέδιδε μια ανήλικη κοπέλα και να αποκόμιζε χρηματικό ποσό από τα ραντεβού.

«Συνελήφθησαν 6 άτομα, μεταξύ των οποίων ένας ο οποίος έκανε στα ανήλικα κορίτσια τατουάζ κι αντί για χρήματα ζητούσε ως αντάλλαγμα σεξ, ο ρόλος του οποίου εξετάζεται διότι είχε επαφές και με αρχηγικό μέλος προηγούμενου κυκλώματος που είχε εξιχνιάσει η Αστυνομία», τονίζει ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Το προηγούμενο κύκλωμα είναι αυτό που ξεσκεπάστηκε τον περασμένο Ιανουάριο, ξανά με γυναίκα φερόμενη ως αρχηγό, την αποκαλούμενη «Λορένα». Δύο ανήλικες, μάλιστα, είχαν πέσει στα δίχτυα και των δύο κυκλωμάτων.

Το κουβάρι της νέας, φρικιαστικής υπόθεσης, άρχισε να ξετυλίγεται όταν η αδερφή ενός εκ των θυμάτων κατέθεσε στην αστυνομία ότι είδε μηνύματα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης της αδελφής της με ραντεβού που κλείνονταν σε ξενοδοχεία της Αθήνας και της Γλυφάδας.

Απολογούνται την Παρασκευή

Σημειώνεται πως σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας οδηγήθηκαν δύο άτομα, ο 55χρονος «τατουατζής» και ένας 36χρονος, οι οποίοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για την ερχόμενη Παρασκευή, μέρα κατά την οποία απολογούνται και οι άλλοι τέσσερις συλληφθέντες, με κατηγορίες, μεταξύ άλλων, για εμπορία ανθρώπων, μαστροπεία και διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 55χρονος ήταν εμπλεκόμενος και στο προηγούμενο κύκλωμα με αρχηγό τη «Λορένα», είχε συλληφθεί, είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και τα στοιχεία του είχαν δοθεί στη δημοσιότητα, κάτι που δεν τον εμπόδισε ωστόσο να συνεχίσει την δράση του.

Ο ίδιος κατηγορείται για σεξουαλικές επαφές με τρία ανήλικα κορίτσια από το καλοκαίρι του 2021, τα οποία αντί χρημάτων πλήρωνε κάνοντάς τους τατουάζ.

Στόχος των Αρχών είναι να αποκαλύψουν την σχέση ανάμεσα στα δύο κυκλώματα, αφού πολλοί από τους συλληφθέντες ανήκαν και στα δύο, ενώ και δύο θύματα εκπορνεύονταν και από το πρώτο κύκλωμα με αρχηγό τη «Λορένα». Στο στόχαστρο των Αρχών μπαίνει και το «πελατολόγιο» των θυμάτων, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ψάρευαν τις ανήλικες από clubs και ιδιωτικά parties που γίνονταν σε πλούσιες περιοχές του Λεκανοπεδίου.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα