Ανατριχίλα από θύμα revenge porn: «Φοβάμαι, θα με σκοτώσει και μετά θα αυτοκτονήσει»,

Ανατριχίλα από θύμα revenge porn: «Φοβάμαι, θα με σκοτώσει και μετά θα αυτοκτονήσει»,

Σχεδόν επί 6 χρόνια η 20χρονη-σήμερα-κοπέλα περνάει δύσκολες ώρες στην υπόθεση revenge porn

Τον δρόμο της δικαιοσύνης πήρε η υπόθεση με τον 28χρονο, που εκβίαζε ανήλικη από την Πιερία και ανέβαζε άσεμνες φωτογραφίες της στο διαδίκτυο σε ένα ακόμη περιστατικό revenge porn.

Σύμφωνα με όσα έχουν αναφερθεί το revenge porn συνέβαινε επειδή εκείνη δεν ενέδιδε στις ορέξεις του. Η κοπέλα που έπεσε θύμα εκδικητικής πορνογραφίας μίλησε στο MEGA και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο 22χρονος μου ζητούσε να του στείλω φωτογραφίες αλλιώς μου έλεγε ότι θα με βιάσει».

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Φοβάμαι για την ζωή μου, θα με σκοτώσει και μετά θα αυτοκτονήσει».

Σχεδόν επί 6 χρόνια η 20χρονη-σήμερα-κοπέλα περνάει δύσκολες ώρες. «Είμαστε από το ίδιο χωριό, γνωριζόμαστε από μωρά, κάναμε παρέα στην πλατεία του χωριού αλλά δεν ήθελε μόνο την παρέα μου. Ήθελε κάτι περισσότερο από εμένα που δεν μπορούσα να του το δώσω» ανέφερε στο MEGA.

Όπως πρόσθεσε «αυτός μετά όμως το είδε διαφορετικά. Εγώ δεν το ήθελα, ήμουν 14 ετών. Παιδάκι. Του είπα ότι δε θέλω κάτι παραπάνω, ότι είμαι μικρή. Αυτός όμως δεν το δέχθηκε ποτέ. Μου είπε ότι εφόσον δεν είσαι μαζί μου δε θα είσαι ποτέ με κανέναν άλλον».

Η κοπέλα καταγγέλλει πως παρά τις μηνύσεις σε βάρος του, εκείνος εξακολουθεί στην ίδια τακτική ακόμη.

«Ο 22χρονος συνεχίζει να την απειλεί» είπε ο δικηγόρος της κοπέλας στην ίδια εκπομπή.

Κατά τα λοιπά ανέφερε: «Έχει καταδικαστεί ήδη ουσιαστικά πρωτόδικα σε τέσσερις υποθέσεις. Έχει ήδη πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Υπάρχουν 3 πρωτόδικες αποφάσεις, συνολικά μιλάμε για ποινές άνω των 7 ετών οι οποίες έχουν ανασταλεί μέχρι ένα σημείο υπό όρους οι οποίοι παραβιάζονται. Τα γρανάζια της Δικαιοσύνης και του Δημοσίου καθυστερούν σε βαθμό τραγικό. Έπεσα από τα σύννεφα όταν μπήκα στην υπόθεση και ενημέρωσα τις δικαστικές αρχές ότι υπάρχουν όροι που παραβιάζονται και με κοιτούσαν με το στόμα ανοιχτό».

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα