Σεισμός στην Αταλάντη: Στους δρόμους οι κάτοικοι - 8 μετασεισμοί μέσα σε μία ώρα

Σεισμός στην Αταλάντη: Στους δρόμους οι κάτοικοι - 8 μετασεισμοί μέσα σε μία ώρα

Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι της Αταλάντης μετά τον σεισμό που έπληξε την περιοχή. Μέσα σε μία ώρα καταγράφηκαν 8 μετασεισμοί και ο κόσμος βρίσκεται στους δρόμους. Τι δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας.

 «Ο κόσμος αιφνιδιάστηκε και τόσο στην Αταλάντη όσο και στα γύρω χωριά, οι κάτοικοι βρίσκονται στους δρόμους» δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας.

 Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, «ήδη γίνονται περιπολίες τόσο από τους αστυνομικούς όσο και τους πυροσβέστες στα χωριά γύρω από την Αταλάντη για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ζημιές και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σχετική αναφορά», αλλά όπως σημειώνει «είναι αρκετά νωρίς, αφού κάτι τέτοιο θα διαπιστωθεί όταν οι κάτοικοι γυρίσουν στα σπίτια τους.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται
Οι έλεγχοι συνεχίζονται τόσο μέσα στην πόλη της Αταλάντης όσο και στα χωριά Καλαπόδι και Έξαρχος αλλά και ευρύτερα». Σύμφωνα με κατοίκους του χωρίου Έξαρχος «σε κάποια παλιά σπίτια έπεσαν κάποιοι σοβάδες αλλά ακόμα δεν έχουμε τελική εικόνα».

Σημειώνεται ότι μετά τον σεισμό μεγέθους 4,8 Ρίχτερ, που σημειώθηκε στις 15:33 με επίκεντρο πολύ κοντά στο χωριό Έξαρχος στην περιοχή της Αταλάντης, ήδη μέχρι στιγμής έχουν γίνει άλλοι 8 μετασεισμοί από 2 έως 2,9 Ρίχτερ, που κρατούν τους κατοίκους της περιοχής στις πλατείες και στους δρόμους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα