Φωτιά Μάνδρα: Συνελήφθη 55χρονη που έκαιγε χόρτα

Φωτιά Μάνδρα: Συνελήφθη 55χρονη που έκαιγε χόρτα

Στα χέρια των αρχών μιας 55χρονη για τη φωτιά στη Μάνδρα. Η 55χρονη γυναίκα, κάτοικος του οικισμού του Νέου Πόντου που εκκενώθηκε προληπτικά, φέρεται να έκαιγε ξερά χόρτα και κλαδιά στην αυλή του σπιτιού της.

Οι αρχές εξετάζουν αν η φωτιά ξεκίνησε από το σπίτι της και αν αυτό διαπιστωθεί ότι ισχύει, θα της απαγγελθούν κατηγορίες.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, η φωτιά δεν έχει φλόγα ούτε ενεργό μέτωπο και οι προσπάθειες που γίνονται πλέον από τις πυροσβεστικές δυνάμεις είναι για τον πλήρη έλεγχο της περιμέτρου και την κατάσβεση μικροεστιών.

Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα της Τρίτης, και συγκεκριμένα στις 17.14 στην περιοχή του Δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας Αττικής, σε δασική έκταση, σημαίνοντας συναγερμό στις Αρχές.
Άμεσα κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα, , εστάλη μήνυμα προληπτικής εκκένωσης σε δύο οικισμούς.

Για λόγους ασφαλείας, αλλά και για να κινούνται χωρίς καθυστέρηση τα πυροσβεστικά οχήματα, η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία στους εξής δρόμους:

Στην επαρχιακή οδό Ελευσίνας -Θηβών από το ύψος της Αγίας Σωτήρας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα
Στην επαρχιακή οδό Ελευσίνας – Θηβών από το ύψος του Ιερού Ναού Αγίας Άννης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα
Στην ανώνυμη οδό από το ύψος του οικισμού Ποντίων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα