Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Σε κανονικό κελί στις φυλακές Μαλανδρίνου - Κατάδικος ο συγκελίτης του

Στις φυλακές Μαλανδρίνου μεταφέρθηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, καθώς δεν έγινε δεκτό το αίτημά του να παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού για να εκτίσει εκεί την ποινή του, επικαλούμενος λόγους ασφαλείας.

 Το περασμένο Σάββατο, ο συζυγοκτόνος βγήκε από την υποχρεωτική καραντίνα (έμεινε πέντε ημέρες, όπως ορίζει το πρωτόκολλο) και μεταφέρθηκε στην 1η Πτέρυγα των φυλακών. Πρόκειται για μια μεικτή πτέρυγα όπου κρατούνται όλες οι εθνικότητες και οι κατάδικοι όλων των εγκλημάτων.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό», ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πήγε στο ίδιο κελί με έναν κρατούμενο από την Αλβανία που έχει καταδικαστεί για δολοφονία. Ο συγκεκριμένος κατάδικος είναι 2 με 3 χρόνια στη φυλακή και κάνει μεροκάματα στο καφενείο της φυλακής, όπως και ο 33χρονος στο παρελθόν.

«Διαβάζει, έχει μαζί του κούτες με περισσότερα από 50 βιβλία. Μιλάει σε καρτοτηλέφωνο με την οικογένειά του. Προαυλίζεται και… γυμνάζεται στο υπαίθριο γυμναστήριο» αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ της εκπομπής για τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αναμένεται να μιλήσει και με τον δικηγόρο του, Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, γιατί από την Τρίτη, αναμένεται να καταθέσει και το πρώτο του αίτημα για επισκεπτήριο στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα