Θεσσαλονίκη: Σε παρακαλώ, μη με σκοτώσεις - Ανθρωποκυνηγητό για τον δολοφόνο της 56χρονης

Θεσσαλονίκη: Σε παρακαλώ, μη με σκοτώσεις - Ανθρωποκυνηγητό για τον δολοφόνο της 56χρονης

Οι καβγάδες ήταν συχνοί μεταξύ του ζευγαριού, το οποίο φέρεται να είχε σχέση τους τελευταίους έξι μήνες και οι γείτονες άκουγαν συχνά φωνές από το διαμέρισμα που ανήκε στο θύμα.

Με τα χέρια του γεμάτα αίματα βγήκε από το διαμέρισμα της συντρόφου του, στην οδό Γραβιάς, στην ανατολική Θεσσαλονίκη ο 55χρονος Γεωργιανός, ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε με αιχμηρό αντικείμενο τη 56χρονη συμπατριώτισσά του με την οποία διατηρούσε σχέση. 

Σε 56χρονη, με καταγωγή από τη Γεωργία, ανήκει, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η σορός της γυναίκας, που βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα ημιώροφου, επί της οδού Γραβιάς 47, στην ανατολική Θεσσαλονίκη και ο θάνατος της οποίας αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια.

Η αστυνομία κλήθηκε το μεσημέρι στο σημείο όταν ειδοποιήθηκε από περίοικο. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος φέροντας πολλαπλά χτυπήματα πιθανότατα από αιχμηρό αντικείμενο. Οι αστυνομικές έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και το σημείο παραμένει αποκλεισμένο, ενώ στο διαμέρισμα βρίσκονται αστυνομικοί της Σήμανσης που ερευνούν τους χώρους. Οι αξιωματικοί της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής που ανέλαβαν την εξιχνίαση της υπόθεσης εξετάζουν ως επικρατέστερη εκδοχή ο δράστης να προέρχεται από το περιβάλλον της γυναίκας και ειδικότερα να πρόκειται για τον σύντροφο της θανούσας, επίσης με καταγωγή από τη Γεωργία.

 Το σενάριο αυτό ενισχύεται από μαρτυρίες περιοίκων που φέρονται να κατέθεσαν στους αστυνομικούς ότι είδαν τον άνδρα να εγκαταλείπει την πολυκατοικία με αιματοβαμμένα ρούχα. Κατά τις ίδιες μαρτυρίες, η σχέση του ζεύγους φέρεται να περνούσε κρίση τον τελευταίο καιρό, ενώ μόλις λίγες μέρες νωρίτερα ο ίδιος άνδρας φαίνεται ότι είχε προκαλέσει επεισόδιο έξω από το σπίτι της γυναίκας. Οι αστυνομικές Αρχές αναζητούν τον ηλικίας (περίπου) 55 ετών άνδρα για να τον εξετάσουν.

Συχνοί οι καβγάδες

Ο 55χρονος φέρεται να ήταν εξαρτημένος από το αλκοόλ, να γινόταν συχνά οξύθυμος και κάποιες φορές βίαιος και να δούλευε ευκαιριακά, γεγονός που αποτελούσε συχνά αιτία καβγά μεταξύ του ζευγαριού. Από την πλευρά της η 56χρονη εργαζόταν ως οικιακή βοηθός και ζούσε στην Ελλάδα τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Λίγο μετά τη 1:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 23 Αυγούστου για μία ακόμα φορά προκλήθηκε μεγάλη ένταση μέσα στο διαμέρισμα του θύματος. Ακούστηκαν γδούποι και αμέσως μετά γείτονας άκουσε μια γυναικεία φωνή να λέει «σε παρακαλώ, μη με σκοτώσεις».

Λίγα λεπτά μετά ο φερόμενος δράστης εγκατέλειψε με αίματα στα χέρια το μικρό διαμέρισμα και από τότε αναζητείται. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του στην ευρύτερη περιοχή αλλά και σε άλλα μέρη της πόλης, στα οποία θα μπορούσε να κρυφτεί. Ωστόσο, μέχρις στιγμής ο εντοπισμός του δεν κατέστη εφικτός.

Το θύμα φέρεται να δέχθηκε πολλά χτυπήματα με γροθιές και αιχμηρό αντικείμενο. Αυτήν τη στιγμή η σωρός της γυναίκας βρίσκεται στο διαμέρισμα, έξω από το οποίο υπάρχουν πολλοί αστυνομικοί. Μόλις έγινε γνωστό το τραγικό γεγονός, συγγενείς και φίλοι του θύματος έσπευσαν στο σημείο. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα