Αλλοδαπός προσπάθησε να βιάσει δύο τουρίστριες στη Σαντορίνη

Αλλοδαπός προσπάθησε να βιάσει δύο τουρίστριες στη Σαντορίνη

Για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα αναστατώθηκε η Σαντορίνη από διαδοχικές απόπειρες βιασμού με θύματα δυο τουρίστριες, οι οποίες έγιναν αργά το βράδυ της Δευτέρας και φέρεται ότι τις διέπραξε ένας 25χρονος αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς του τμήματος Θήρας!

Ο νεαρός μετανάστης προσπάθησε αρχικά να επιτεθεί σε μια 27χρονη τουρίστρια, όμως εκείνη αντιστάθηκε και τράπηκε σε φυγή, για να επιχειρήσει λίγο αργότερα να κάνει το ίδιο σε μια 39χρονη αλλοδαπή που παραθερίζει στο νησί. Και εκείνη, όμως, προέβαλε αντίσταση και κάλεσε σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο επίδοξος βιαστής να συλληφθεί. Ήδη οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού.

Τα δυο περιστατικά ήρθαν να προστεθούν σε αυτό που είχε γίνει στις 6 Αυγούστου, όταν μια 21χρονη που παραθερίζει στην Σαντορίνη κατήγγειλε ότι ένας αλλοδαπός αποπειράθηκε να την εξαναγκάσει σε συνουσία παρά τη θέλησή της. 

Ο 33χρονος αλλοδαπός επίδοξος βιαστής συνελήφθη από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., διαπιστώθηκε πως διέμενε παράνομα στη χώρα και στην κατοχή του κατασχέθηκαν τρία δελτία αιτήσαντος διεθνή προστασία που αποδείχθηκαν πλαστά.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα