Νεκρός σε τροχαίο ο 23χρονος γιος του ιδιοκτήτη αλυσίδας παιχνιδιών Ζαχαρία

Νεκρός σε τροχαίο ο 23χρονος γιος  του ιδιοκτήτη αλυσίδας παιχνιδιών Ζαχαρία

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη λεωφόρο Τραπεζούντος 63, στον Άγιο Στέφανο. 

Όχημα, που οδηγούσε o 23χρονος Αλέξανδρος Ζαχαριάς, γιος του γνωστού ιδιοκτήτη αλυσίδας παιχνιδιών,  προσέκρουσε με σφοδρότητα σε κολώνα. Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός, ο οποίος διακομίστηκε στο ΚΑΤ. Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Συμφωνα με κύκλους της Τροχαίας, ο νεαρός, ο οποίος επέβαινε μόνος του στο όχημα μάρκας Volkswagen, επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, που οδηγούσε μια γυναίκα. 

Από τη μεριά της, η οδηγός του αυτοκινήτου προσπάθησε να στρίψει και ο 23χρονος, για να την αποφύγει, έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να προσκρούσει στην κολώνα βρίσκοντας  τραγικό θάνατο.

Πριν από πέντε χρονια, τον Αύγουστο του 2014, ο 18χρονος τότε Αλεξανδρος, συνεπιβάτης της κόκκινης Ferrari που οδηγούσε ο πατέρας του, είχε τραυματιστεί, όταν ο οδηγός, για άγνωστο λόγο, στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη, έχασε τον έλεγχο του super car και καρφώθηκε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα.

 

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα