Τα σενάρια πίσω από τη δολοφονία του Αλβανού κρατούμενου στις φυλακές Κορυδαλλού

Στις εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού αλλά και στις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων αναζητούν οι αρχές την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Αλβανού κατηγορούμενου στην υπόθεση του γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Δυο ημέρες πριν ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης των φερομένων ως φυσικών αλλά και ηθικών αυτουργών της δολοφονίας του γνωστού δικηγόρου, ο οποίος ήταν νομικός παραστάτης του επιχειρηματία Αριστείδη Φλώρου, τα σενάρια για τους λόγους που οδήγησαν στο στυγερό έγκλημα οργιάζουν. Πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν λόγο για διαφωνία δράστη και θύματος σχετικά με την γραμμή που θα ακολουθούσαν στην δίκη η οποία είχε μοιραία κατάληξη. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι και εκείνοι που μιλούν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών σε υποθέσεις της νύχτας.

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει η δολοφονία να ήταν προμελετημένη καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα κυνηγήθηκε μέσα στη φυλακή και δέχτηκε δεκάδες μαχαιριές στο στήθος και το λαιμό με αποτέλεσμα ο θάνατος του να είναι σχεδόν ακαριαίος.

Αυτό που εξετάζουν  είναι αν οι δυο άνδρες είχαν κόντρα μεταξύ τους την οποία οι αρμόδιοι δεν γνώριζαν ή αν διαφώνησαν εκείνη τη στιγμή και ακολούθησε το μοιραίο.

Το υλικό που έχουν  καταγράψει οι κάμερες θα ρίξει φως στις συνθήκες της δολοφονίας αλλά και στο ρόλο που έπαιξαν κρατούμενοι που βρέθηκαν μπροστά στο συμβάν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα κατεγράφη από τις κάμερες της Ε πτέρυγας να περπατάει λίγα μέτρα ενώ είχε δεχθεί τις πρώτες μαχαιριές. Στη συνέχεια φέρεται να δέχεται και άλλα χτυπήματα και αμέσως μετά τη βοήθεια των σωφρονιστικών υπαλλήλων που έσπευσαν οδηγώντας τον αιμόφυρτο  μέσα από την υπόγεια σήραγγα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

 

news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα