Κασσελάκης: Τα social μου αντανακλούν την πραγματικότητα – Δεν είναι όλο αγκαλιές στις περιοδείες μου

Κασσελάκης: Τα social μου αντανακλούν την πραγματικότητα – Δεν είναι όλο αγκαλιές στις περιοδείες μου

«Όχι, δεν είναι όλο αγκαλιές, υπάρχουν και φραστικές επιθέσεις, υπάρχει και κόσμος, ο οποίος αρνείται να μου σφίξει το χέρι» απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης σε ερώτηση ακολούθου του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εάν «όπου πάει τον αγκαλιάζει ο κόσμος ή προβάλεις μόνο τις καλές στιγμές στα social».

Η σχετική ερώτηση έγινε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια Q&A στο Instagram.

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι υπάρχουν και «άβολες» στιγμές, ενώ κάλεσε τον ακόλουθό του να δει από κοντά την καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία, όπως είπε, είναι ανοιχτή σε όλους.

«Όχι, δεν είναι όλο αγκαλιές, υπάρχουν και φραστικές επιθέσεις, υπάρχει και κόσμος ο οποίος αρνείται να μου σφίξει το χέρι. Πιστεύω ότι δεν έχω ενοχλήσει κανέναν στη χώρα μας, ένα ευρώ δεν έχω πάρει, πραγματικά θέλω να προσφέρω. Εάν αυτό ενοχλεί κάποιον, το σέβομαι», είπε αρχικά ο κ. Κασσελάκης.

«Από εκεί και πέρα θα έλεγα ότι 9 στους 10, είναι πάρα πολύ θετικοί και θερμοί με αγκαλιά και λόγια όπως, “προχώρα μη μασάς”. Άλλοι είναι θετικοί και εκτιμούν ότι αλλάζουμε τα πράγματα, ότι είμαστε μέσα στην κοινωνία, και λέμε τα πράγματα με το όνομά τους», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζοντας πάντως την πεποίθησή του: «Είμαι πολύ αισιόδοξος και πιστεύω ότι τα social μου αντανακλούν την πραγματικότητα».

«Από εκεί και πέρα, αν όντως ενδιαφέρεσαι να δεις και τις λιγότερο βολικές στιγμές, έλα μαζί στην καμπάνια μας, είναι ανοιχτή σε όλους» κατέληξε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα