Ανασχηματισμός Κυβέρνησης: Ανακοινώνεται στις 18.00

Ανασχηματισμός Κυβέρνησης: Ανακοινώνεται στις 18.00

Στις 18.00, στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, θα ανακοινωθεί ο ανασχηματισμός από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη.

Έτσι, επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι πληροφορίες του newsit.gr ότι θα γίνουν αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα. Νωρίτερα κυβερνητικές πηγές έδειχναν τον ανασχηματισμό: «Κανείς δεν συζητάει για ανασχηματισμό. Αλλά για στοχευμένες διορθωτικές κινήσεις οι οποίες θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω», τόνιζαν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αν ισχύσουν οι παρακάτω αλλαγές πρόκειται για αλλαγές ουσίας σε κομβικά υπουργεία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, στην θέση του Άδωνι Γεωργιάδη στο υπουργείο Εργασίας ο οποίος θα τοποθετηθεί στο υπουργείο Υγείας ακούγονται ο Κώστας Τσιάρας και ο Βασίλης Σπανάκης.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα επιστρέψει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Επίσης ακούγεται ότι θα αντικατασταθεί και ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης και στην θέση του θα τοποθετηθεί ο Παύλος Μαρινάκης. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βορίδης έχει διαφοροποιηθεί από την θέση της κυβέρνησης για το γάμο των ομόφυλων και πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός όταν θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή θα τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας στους υπουργούς και όχι στους βουλευτές. 

Όλες τις τελευταίες πληροφορίες μετέδωσε το Live News

Οι φημολογίες για ανασχηματισμό είχαν φουντώσει από νωρίς καθώς ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στη Αθήνα, με «χαλαρό» πρόγραμμα ως την Παρασκευή, οπότε και θα μεταβεί στις Αιγές για να εγκαινιάσει το αναστηλωμένο Ανάκτορο του Φιλίππου του Β΄, ενώ από το Σάββατο αναμένεται να βρίσκεται στα Χανιά για τον εορτασμό των Θεοφανείων.

Οι εισηγήσεις στον Πρωθυπουργό για αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα έχουν διατυπωθεί εδώ και καιρό, με αφορμή διάφορες αρρυθμίες που έχουν παρατηρηθεί σε υπουργεία αλλά και συγκεκριμένες λανθασμένες προσεγγίσεις υπουργών.

Πηγή: newsit.gr

 
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα