Περιθώριο έως τις 30 Ιουνίου για την καταβολή του δώρου Πάσχα έδωσε σήμερα η κυβέρνηση στις επιχειρήσεις που πλήττονται και σε όσες έχουν αναστείλει τη λειτουργία με κυβερνητική εντολή.
Ανακοινώνοντας την τέταρτη δέσμη μέτρων για την ανακούφιση από τις συνέπειες που προκαλεί στην οικονομία η πανδημία, ο υπουργός Εργασίας διευκρίνισε πως οι επιχειρήσεις αυτές μπορούν να καταβάλουν μειωμένο δώρο Πάσχα, ανάλογα με το ποσοστό που αντιστοιχεί στα δεδουλευμένα.
Ωστόσο, το υπόλοιπο ποσό, όπως τόνισε τόσο ο Γ. Βρούτσης όσο και ο Χρ.Σταϊκούρας, θα καταβληθεί από τον κρατικό προϋπολογισμό. Έτσι, θα καταβληθεί στο ακέραιο, ανέφεραν.
Σε ό,τι αφορά τις επιχειρήσεις που συνεχίζουν κανονικά τη λειτουργία τους και δεν περιλαμβάνονται στους πληττόμενους ΚΑΔ καλούνται να καταβάλουν στην ώρα του το δώρο Πάσχα στους εργαζόμενους.
Επίσης, ο υπουργός Οικονομικών επανέλαβε πως θα δοθεί έκτακτη ενίσχυση στους εργαζόμενους στη δημόσια υγεία.
Μέχρι 30 Ιουνίου η δυνατότητα καταβολής δώρου Πάσχα
Διαβάστε ακόμα

Η πρόωρη αποπληρωμή χρέους «γλιτώνει» 370 εκατ. ευρώ τον χρόνο, εξηγεί ο Κυριάκος Πιερρακάκης
Σε εξοικονόμηση 370 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως από τόκους μεταφράζεται, σύμφωνα...

Η άνοδος του σιταριού απειλεί τις τιμές των τροφίμων ενόψει χειμώνα
Η κλιμάκωση των επιθέσεων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας σε λιμάνια,...

Οι τιμές του πετρελαίου εκτοξεύτηκαν μετά τις απειλές Τραμπ
Οι τιμές του «μαύρου χρυσού» σκαρφάλωσαν σε υψηλά τριών εβδομάδων...

Νέο «μπλόκο» στους στρατηγικούς κακοπληρωτές ρεύματος από το ΥΠΕΝ
Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας προχωρά σε σημαντική τροποποίηση του...