Τάκης Ζαχαράτος: Όταν ήμουν μικρός έκανα απεργία πείνας για την Μαρινέλλα

Τάκης Ζαχαράτος: Όταν ήμουν μικρός έκανα απεργία πείνας για την Μαρινέλλα

Ο Τάκης Ζαχαράτος μίλησε για την αγάπη του προς την Μαρινέλλα, αλλά και τις κυρίες που λατρεύει να μιμείται.

Ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν καλεσμένος στο “Στούντιο 4” το απόγευμα της Πέμπτης. Ο γνωστός performer μεταξύ άλλων μίλησε για τη μεγάλη αδυναμία που τρέφει για τη Μαρινέλλα και αποκάλυψε ότι όταν ήταν παιδί είχε κάνει απεργία πείνας γιατί ήθελε να τη γνωρίσει.

“Ήταν ήμουν πέντε χρονών άκουσα την φωνή της στο ραδιόφωνο. Είπα «ποια είναι η κυρία που τραγουδάει» και μου είπαν πως ήταν η Μαρινέλλα. «Αν δεν έρθει τώρα εδώ στο σπίτι, δεν τρώω» λέω. Με κοίταζαν η γιαγιά και η μαμά, «δεν είναι καλά το παιδάκι» έλεγαν. Αργότερα ρώτησα «που είναι η Μαρινέλλα», μου είπαν πως «δεν είναι εδώ» και τους απάντησα «δεν τρώω». Έκανα απεργία πείνας και δεν έφαγα για τρεις μέρες. Η μαμά και η γιαγιά νόμιζαν πως κάτι έχει το παιδάκι και μου έγραφαν ψεύτικα γράμματα πως ήταν στην Αυστραλία, γιατί είχαμε κάτι ξαδέλφια του μπαμπά εκεί και τους ήρθε αυτό“, τόνισε ο Τάκης Ζαχαράτος και πρόσθεσε:

«Έρωτας, γράμματα, γράμματα… Περνάνε τα χρόνια, στο σπίτι φυσικά ακούγαμε Μαρινέλλα και θυμάμαι τον εαυτό μου στην τραπεζαρία να έχω ξηλώσει από τον πολυέλαιο τα κρυσταλλάκια και τα έκανα σκουλαρίκια, καθόμουν και έλεγα το «Τολμώ» και τέτοια. Κάτι χάλασε. Ξεκινάω σε ένα καφέ στο Κολωνάκι και ένα βράδυ μού λένε «ξέρεις, σήμερα θα έρθει η Μαρινέλλα». Εγώ νιώθω, όχι άνετα, κατευθείαν ότι υπάρχει σύνδεση με το μάτι. Τελειώνει η παράσταση, με έχει αγκαλιά στην πόρτα και μου δίνει συμβουλές.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα