Περικλής Κονδυλάτος για Γιώργο Καράβα: Το συγκεκριμένο άτομο δεν μπορεί να επικοινωνήσει γενικά

Περικλής Κονδυλάτος για Γιώργο Καράβα: Το συγκεκριμένο άτομο δεν μπορεί να επικοινωνήσει γενικά

Αντιδράσεις προκάλεσαν στον χώρο των media οι δηλώσεις του Γιώργο Καράβα στο Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Ο Περικλής Κονδυλάτος ήταν ένας από όσους πήραν θέση για το ζήτημα κι ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να εκφράσει τις επιθυμίες του κι αυτό δεν είναι κακό. Μήπως δεν τον έκριναν από αυτό αλαζονικό αλλά για το ύφος του; Μήπως να το δει; Διερωτώμαι κι εγώ. Από την δική μου εμπειρία θεωρώ ότι έχει έπαρση, από αυτό που ζήσαμε στο GNTM. Πήγαμε σαν καλεσμένοι με τον Βασίλη Ζούλια κι αυτοί οι άνθρωποι δεν με χαιρέτησαν. Εγώ είχα πολύ κακή εμπειρία από το GΝΤM. Ούτε καν ανέφεραν στα κορίτσια ότι ήταν τα κοσμήματά μου. Έτσι όπως είναι οι τηλεόραση που δουλεύουν τόσοι άσχετοι άνθρωποι, βεβαίως και θα μπορούσε να κάνει μια δική του εκπομπή» είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Το Shopping Star είναι μια κοριτσίστικη εκπομπή. Δε λέω ότι δε θα μπορούσε να το κάνει ένας άντρας απλά πρέπει να μπορείς να επικοινωνείς με αυτές τις συγκεκριμένες γυναίκες και το συγκεκριμένο άτομο νομίζω ότι δε μπορεί να επικοινωνήσει γενικά» δήλωσε ο Περικλής Κονδυλάτος.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα