Τα κλάματα του Stan για το θάνατο του Mad Clip

Τα κλάματα του Stan για το θάνατο του Mad Clip

Σε κλάματα ξεσπά ο Stan, μιλώντας για το θάνατο του Mad Clip.

Παιδιά, είμαι φρικαρισμένος όπως είστε και όλοι εσείς. Χθες το βράδυ ήμασταν μαζί με τον Mad Clip, μαζί και με πολλούς ακόμα φίλους… Είναι απίστευτο όλο αυτό το πράγμα το οποίο έγινε… 

Ο φίλος του Stan, με τον οποίο ήταν μαζί χθες το βράδυ σε έναν γάμο, μαζί και με άλλους καλλιτέχνες, εξέφρασε την θλίψη του μέσα από stories που ανέβασε στο instagram.

 “Παιδιά, είμαι φρικαρισμένος όπως είστε και όλοι εσείς. Χθες το βράδυ ήμασταν μαζί με τον Mad Clip, μαζί και με πολλούς ακόμα φίλους… Είναι απίστευτο όλο αυτό το πράγμα το οποίο έγινε… Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όλους τους δικούς του ανθρώπους. Δεν ξέρω, ρε γαμώτο. Πρώτα χάσαμε τον Παντελή με αυτό τον τρόπο και τώρα χάθηκε ένα ακόμα τόσο νέο, γεμάτο ζωή παιδί. Είναι κρίμα.

Πραγματικά το λέω, όλοι εσείς που βγαίνετε, ρε παιδιά, παίρνετε ένα αυτοκίνητο και μπορεί να έχετε πιει ή οτιδήποτε πριν, παρακαλώ πολύ πάρτε ένα ταξί, δώστε το αμάξι σε έναν φίλο σας, μην τρέχετε. Είναι κρίμα να χάνονται άδικα τόσες πολλές ζωές κάθε χρόνο από τον ίδιο λόγο” ανέφερε με δάκρυα στα μάτια ο τραγουδιστής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα