Η απίθανη αποκάλυψη της Μπεκατώρου για τον γάμο Ρέμου – Μπόσνιακ

Η απίθανη αποκάλυψη της Μπεκατώρου για τον γάμο Ρέμου – Μπόσνιακ

Στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη η Μαρία Μπεκατώρου, που αποκάλυψε για πρώτη φορά ένα απίθανο περιστατικό από τον γάμο του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ.

Ο άντρας σου έχει πει για ότι είσαι πολύ αφηρημένη και έχει βρει πράγματά σου στα πιο απίθανα σημεία.

Αλήθεια λέει. Προχθές βρήκα στο πίσω μέρος του καναπέ ένα κραγιόν που έψαχνα δύο χρόνια. Μπορώ να μιλάω στο κινητό και να λέω σε αυτόν που βρίσκεται στην άλλη άκρη της γραμμής «ψάχνω το τηλέφωνό μου, αλλά δεν μπορώ να το βρω». Εχω βρει τα κλειδιά του σπιτιού στο καλάθι με τα άπλυτα. Είναι τραγική η περίπτωσή μου (γελάει).

Τώρα που πάντρεψες τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ, έκανες κανένα λάθος πάνω στην αφηρημάδα σου;

Καλά, εκεί έγινε το εξής καταπληκτικό. Εχουμε πάει με την Υβόννη να ετοιμαστούμε και επειδή φοβόμουν μήπως χάσω τις βέρες, τις έχω βάλει σε ένα συρτάρι. Φεύγω λίγο από το δωμάτιο και γυρνώντας δεν τις βρίσκω πουθενά. «Υβόννη, πού πήγαν οι βέρες;» τη ρωτάω μόλις διαπίστωσα τι είχε συμβεί. «Εγώ δεν τις πείραξα», μου απαντάει. Περιττό να σου πω ότι ξεσήκωσα όλο τον κόσμο με τις φωνές μου. «Ηρέμησε», μου λέει η Υβόννη. «Τι να ηρεμήσω, καλέ; Γίνεται γάμος χωρίς βέρες;» της απαντάω.

Τελικά τις είχε πάρει ο φωτογράφος για να τις φωτογραφίσει. Μα, είναι δυνατόν να το κάνουν αυτό σε αφηρημένο άνθρωπο; Αλλά η μητέρα μου την είχε προειδοποιήσει την Υβόννη. Λίγο πριν φτάσουμε στο σημείο που θα ετοιμαζόμασταν την είχε πάρει τηλέφωνο και της είχε πει: «Ο,τι και να ακούσεις σήμερα από την κόρη μου, μην δώσεις σημασία. Αυτή μπορεί να σε τρελάνει».

zappit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα