Σασμός: Όπως και αν νιώθω εσύ είσαι δολοφόνος

Σασμός: Όπως και αν νιώθω εσύ είσαι δολοφόνος

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα πει “όπως και αν νιώθω εσύ είσαι δολοφόνος”.

Ο παπά-Μιχάλης βλέπει το μεγάλο σύννεφο που έχει αρχίσει να αιωρείται πάνω από το σπίτι των Σταματάκηδων στη σειρά Σασμός και δεν ξέρει τι να κάνει για να βοηθήσει προκειμένου να μη χαθεί η αγάπη μεταξύ τους.

Η απογοήτευση του Μαθιού και η πίκρα της Βασιλικής, σε συνάρτηση με το γεγονός πως ξέρει μόνο εκείνος ότι ο Μαθιός είναι ο πραγματικός πατέρας του Νικηφόρου, τον κάνουν να πάρει μια γενναία απόφαση.

Να μιλήσει στη Βασιλική για τον βιολογικό πατέρα του παιδιού της. Τα χτυπήματα για εκείνη είναι απανωτά. Πάνω στη στιγμή που έχει αποφασίσει να χωρίσει για πάντα τις ζωές τους, ο παπάς τής αλλάζει τον τρόπο που σκέφτεται.

Tης λέει να σταματήσει να βασανίζεται και να πάρει τη σωστή απόφαση γιατί ο Μαθιός είναι ο βιολογικός πατέρας του γιου της και όχι ο Στεφανής. Στο μεταξύ η Καλλιόπη αναρωτιέται τι συμβαίνει στο σπίτι των παιδιών της. Θέλει να πιστεύει πως ίσως η Βασιλική μετάνιωσε τα σκληρά της λόγια και αποφάσισε να συγχωρέσει τον Μαθιό.

Η Βασιλική, επιστρέφει στο σπίτι της πελαγωμένη μετά την κουβέντα με τον παπά και βλέπει τον Μαθιό και τον Νικηφόρο όπως πάντα να κάνουν πλάκα και να γελάνε.

Η εικόνα τής θυμίζει το παρελθόν και εκείνη χάνεται στη δίνη των τελευταίων αποκαλύψεων που της έχουν αλλάξει τη ζωή. Απομονώνεται στο δωμάτιό της και λίγο αργότερα ο Μαθιός την πλησιάζει.

Προσπαθεί να της μιλήσει όμορφο, να της δείξει πως τα δικά του συναισθήματα παραμένουν ίδια, όμως εκείνη δεν αντέχει και του λέει πως όπως κι αν νιώθει, είναι ο δολοφόνος του Στεφανή!

Για κακή της τύχη, την τελευταία της ατάκα ακούει ο Νικηφόρος, ο οποίος τρελαίνεται. Φεύγει από το σπίτι και επιστρέφει λίγα λεπτά αργότερα με ένα όπλο.

Ο Μαθιός μόνος στην κουζίνα πίνει ρακές όταν ο νεαρός σε κλάσματα του δευτερολέπτου του κολλάει το όπλο στον κρόταφο και τον απειλεί ότι θα τον σκοτώσει για να ξεπλύνει την τιμή του πατέρα του. Αλλά ο Νικηφόρος δεν θα έχει το θάρρος να πατήσει τη σκανδάλη.

Η σκηνή θα κλείσει με τη Βασιλική να μπαίνει τρομοκρατημένη στην κουζίνα και αντικρίζοντας τον γιο της να απειλεί να σκοτώσει τον Μαθιό, θα του φωνάξει: «Τι κάνεις εκεί; Είναι ο πατέρας σου!».

πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα