Εύη Δρούτσα για αποκλεισμό Ελλάδας: Φταίμε που βγάζουμε ένα παιδί επειδή έχει γνωστό όνομα

Εύη Δρούτσα  για αποκλεισμό Ελλάδας: Φταίμε που βγάζουμε ένα παιδί επειδή έχει γνωστό όνομα

Για την εμφάνιση που οδήγησε στον αποκλεισμό της ελληνικής συμμετοχής από την Eurovision 2023 μίλησε η Εύη Δρούτσα, το πρωινό της Παρασκευής, στον αέρα της εκπομπής Super  Κατερίνα στον Alpha. Μάλιστα, η δημοφιλής στιχουργός θέλησε να αφήσει αιχμές για τους λόγους που η δημόσια τηλεόραση εμπιστεύθηκε τον νεαρό Victor Vernicos.

Πιο συγκεκριμένα, η Εύη Δρούτσα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τι πράγμα είναι αυτό το μπούτι; Γιατί πρέπει να δω αυτό το μπούτι του κοτόπουλου; Τι λέει, πες μου; Καταλαβαίνεις τι λέει; Έχει μια τόση σιγουριά ότι βγαίνει και είναι καταπληκτικός αλλά είναι πάρα πολύ μικρός για να το αντιμετωπίσει αυτό. Εμείς φταίμε όμως που βγάζουμε έναν με άγνοια. Γιατί; Τώρα όλα τα 16χρονα θα θέλουν να πάνε εκεί τα τραγούδια τους. Είναι λάθος μας αυτό το πράγμα! Είναι λάθος μας! Είναι λάθος μας. Βρήκαμε τώρα επειδή τον λένε Βερνίκο… Και τι με νοιάζει εμένα; Επειδή είναι από την οικογένεια Βερνίκου, πρέπει να βγει να τραγουδήσει χωρίς να ρωτήσει κάποιον; Το τραγούδι δεν έχει μελωδία. Ένα παιδί που χτυπιέται είναι, δεν άκουσα μελωδία».

«Να μας γίνει μάθημα (σ.σ. ο αποκλεισμός), να μην βλέπουμε τον κάθε Βερνίκο και να λέμε «επειδή είναι αυτουνού το παιδί» για ένα 16χρονο. Θα είναι κακό και για αυτόν τώρα. Είναι δίκαιο που δεν περάσαμε στον τελικό. Τι είχαμε να επιδείξουμε για να περάσουμε;».

«Ο εκπρόσωπος της Κύπρου, Andrew Lambou, δεν ήταν κακός. Κάνει σόου. Έχει πολύ καλή φωνή και είναι καλός. Και έχει μια ευαισθησία, ξέρει που ανεβάζει και που κατεβάζει τις νότες χωρίς να κάνει βαρετό το τραγούδι. Είναι καλός» πρόσθεσε ακόμα η Εύη Δρούτσα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα