Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απαντά στη Φωτεινή Δάρρα: Σε ξεχ…ζω και στο τέλος σου λέω σε σέβομαι

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απαντά στη Φωτεινή Δάρρα: Σε ξεχ…ζω και στο τέλος σου λέω σε σέβομαι

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος απαντούν σε όσα δήλωσε η Φωτεινή Δάρρα σε εκπομπή για τους ίδιους.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, απάντησε στα σχόλια της Φωτεινής Δάρρα περί μονταρισμένων πλάνων από τον τελικό του J2US και της αναφοράς της στο πρόσωπό του.

«Ο αμειβόμενος χρόνος μου δεν μου επιτρέπει να απαντήσω. Εγώ η μόνη παρατήρηση που έκανα ήταν ότι όποτε αποθέωναν το παιδί (σ.σ Πάνο Τριανταφύλλου), πεταγόταν και έλεγε: και πολύ καλός μαθητής. Να μου βρει ένα βίντεο που λένε εκπληκτικά λόγια και δεν έχει πει ότι είναι πολύ καλός μαθητής» είπε στην αρχή της τοποθέτησής του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Δεν μονταρίστηκε τίποτα, αυτά που είδατε ήταν αυτούσια τα πλάνα» ανέφερε από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου, θέλοντας να υπερασπιστεί την ομάδα της εκπομπής της.

«Με είπε ανόητο, μίλησε για αμειβόμενο χρόνο, ότι βγάζω λεφτά στην καμπούρα της. Σε λίγο θα έπεφτε και σπόνσορας: η λεμονάδα ξινή!» πρόσθεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενώ όταν η παρουσιάστρια του επισήμανε ότι η Φωτεινή Δάρρα τον σέβεται, εκείνος της απάντησε σε έντονο τόνο: «Ωραία. Σε ξεχέζω και στο τέλος σου λέω ότι σε σέβομαι. Άσε με ρε Κατερίνα! Το σέβομαι και το συγγνώμη έχουν συνέπεια».

«Την ενόχλησε που είπα ότι όποτε «υμνούσε» η επιτροπή τον μαθητή, αυτή πάντα τους διέκοπτε λέγοντας: και πολύ καλός μαθητής. Δηλαδή: είμαι κι εγώ εδώ ε, είναι δημιούργημά μου. Όταν αποθεώνουν τον άνθρωπο που βοηθάς, χαίρεσαι, δεν λες είμαι κι εγώ εδώ. Αυτό την ενόχλησε και αυτό ενόχλησε κι εμένα, γι’ αυτό μίλησα. Αλλιώς έχω πολλά ράμματα για πολλές γούνες» τόνισε κλείνοντας ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα