Σαντορίνη: Η άγνωστη αλήθεια πίσω από αυτό το βίντεο στην Οία που έγινε viral

Σαντορίνη: Η άγνωστη αλήθεια πίσω από αυτό το βίντεο στην Οία που έγινε viral

Πολλές φορές οι εικόνες στην Σαντορίνη και την Οία οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα. Σε αυτή την κατεύθυνση, μία blogger ανέβασε εικόνες που προκάλεσαν αίσθηση και έφεραν αλλεπάλληλα σχόλια…

Το τοπίο στην Οία και την Σαντορίνη είναι ειδυλλιακό και οι φωτογραφίες αξέχαστες. Οι περισσότεροι από εκείνους που τις βλέπουν πάντως, είναι δύσκολο να βάλουν στο μυαλό τους, την πραγματική εικόνα στο σημείο. Βλέπουν όπως σε αυτή την περίπτωση μια κοπέλα να χαμογελάει μόνη, με το φόντο που επέλεξε και δεν φαντάζονται τα όσα συμβαίνουν κοντά της. Μια ουρά από τουρίστες που περιμένουν για ώρα, πολλοί εξαντλημένοι, καθώς η αναμονή είναι πολύωρη. 

Μια νεαρή ταξιδιωτική blogger λοιπόν θέλησε να δείξει το πώς είναι στην πραγματικότητα η Σαντορίνη πίσω από τις εικόνες που σηκώνουν ορισμένοι στα social media. Συγκεκριμένα, η Lucy Tranos, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει μια σειρά από πληρωμένες συνεργασίες με τοπικά brand.

«Δείχνοντας την πραγματικότητα πίσω από την Οία στη Σαντορίνη. Πιθανότατα θα είναι γεμάτο το διάσημο σημείο για το ηλιοβασίλεμα στην Οία και ο κόσμος θα κάνει ουρά για να βγάλει φωτογραφίες στα σημεία με τους μπλε θόλους των εκκλησιών, εκτός κι αν πάτε εκεί στις 7 το πρωί» εξήγησε η Lucy στη λεζάντα της φωτογραφίας.

«Η Οία όμως είναι μία από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου, οπότε δεν είναι περίεργο που προσελκύει τόσο πολύ κόσμο. Εσείς θα ξυπνούσατε νωρίς για να δείτε την Οία χωρίς το πλήθος;» πρόσθεσε. Η Lucy αποκάλυψε πως επισκέπτεται τη Σαντορίνη κάθε καλοκαίρι τα τελευταία τρία χρόνια και κάθε φορά παρατηρεί ότι το νησί γίνεται όλο και πιο πολυσύχναστο. Δείτε τις εικόνες που ανέβασε…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα