Είτε αποφεύγεις το κρέας είτε απλά δεν είσαι fan της παραδοσιακής μαγειρίτσας, οι δύο αυτές συνταγές ...
ΥλικάΓια 55 περίπου κουλουράκια 1 κιλό περίπου αλεύρι για όλες της χρήσεις3 φλιτζάνια ελαιόλαδο2 φλιτζάνι ζάχαρη1 κουταλάκι ...
Η μαγειρίτσα, είναι όχι μόνο παράδοση, αλλά κάτι σαν πασχαλινό φετίχ των Ελλήνων. Απαιτεί όμως μαστοριά, ...
Υλικά για 6 μερίδες 1 συκωταριά από μικρό αρνί1 αντεριά από μικρό αρνί300 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα7 τρυφερά ...
Υλικά1 φλ. τσαγιού σπορέλαιο2 φλ. τσαγιού σιμιγδάλι χοντρό2 1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη2 φλ. τσαγιού νερόΤριμμένη κανέλα2 ...
Το αρνάκι είναι η πρώτη επιλογή για το πασχαλινό τραπέζι στην πλειονότητα των ελληνικών νοικοκυριών. Με ...
Οι προετοιμασίες για το τραπέζι της Ανάστασης και της Κυριακής του Πάσχα, σίγουρα, έχουν ξεκινήσει από ...
Φέτος το Πάσχα όλα είναι διαφορετικά. Έτσι, ο Πέτρος Συρίγος προτείνει μία εναλλακτική μαγειρίτσα, για το ...
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είναι ίσως η πιο αγαπημένη Ελληνίδα σεφ, με το κοινό να την ακολουθεί ...
Αφράτο Τσουρέκι μια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου 6-8 ΜΕΡΙΔΕΣ ΥΛΙΚΑ 250 γρ. βούτυρο αγελάδος Lurpak 200 γρ. φρέσκο γάλα 200 γρ. ...
Πασχαλινά Κουλουράκια μια συνταγή απο τον Στέλιο Παρλιάρο. ΥΛΙΚΑ 100 γρ. άχνη 200 γρ. βούτυρο Lurpak απο το ψυγείο 1 ...
Φέτος, λόγω των μέτρων προστασίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, δεν θα γιορτάσουμε το ...
Η Μεγάλη Πέμπτη είναι η μέρα που ξεκινούν και επίσημα οι ετοιμασίες για τη Λαμπρή. Σε ...
Το έθιμο καλεί τις γυναίκες να ζυμώνουν σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, τσουρέκια. Η συνταγή για αγιορείτικα τσουρέκια ...