Qatargate: Παραιτήθηκε ο ευρωβουλευτής Ταραμπέλα - Δεν έχω τίποτα να κρύψω

Qatargate: Παραιτήθηκε ο ευρωβουλευτής Ταραμπέλα - Δεν έχω τίποτα να κρύψω

O Bέλγος ευρωβουλευτής Μαρκ Ταραμπέλα παραιτήθηκε την Πέμπτη από μέλος και αντιπρόεδρος της αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Κατάρ και σε άλλες χώρες της Αραβικής Χερσονήσου, γνωστής ως DARP,  σύμφωνα με το Politico.

Η απόφαση του Ταραμπέλα να παραιτηθεί από το DARP έρχεται μία ημέρα μετά την οριστική παραίτηση της συναδέλφου του νομοθέτη του S&D, Μαρία Αρενά, από τον ρόλο της ως προέδρου της υποεπιτροπής για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

«Έμεινα στο Βέλγιο με την ελπίδα να με ανακρίνει η αστυνομία, να απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις της και να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο τη δικαιοσύνη. Δεν έχω απολύτως τίποτα να κρύψω» είπε ο Ταραμπέλα.

«Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι, μπορεί να μην έχουμε πάντα την ίδια άποψη για τα πάντα, κάποιοι δεν συμμερίστηκαν τη διαφοροποιημένη άποψή μου για το ζήτημα του Κατάρ και το αποδέχομαι.

Ποτέ δεν έλαβα χρήματα για να πω αυτό που σκέφτομαι, ποτέ δεν έλαβα χρήματα για να πω πράγματα που δεν σκέφτομαι. Οι πεποιθήσεις και τα ιδανικά μου δεν ήταν και δεν θα είναι ποτέ προς πώληση. Θα αγωνιστώ για να αναγνωριστεί αυτό».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα