Υπόθεση κοκαΐνης: Η 29χρονη ζητά να πληρώσει για όλα ο άνθρωπος που σκόπευε να παντρευτεί

Υπόθεση κοκαΐνης: Η 29χρονη ζητά να πληρώσει για όλα ο άνθρωπος που σκόπευε να παντρευτεί

Εύχομαι πραγματικά να μην το ζήσει ποτέ κανένας άνθρωπος αυτό. Είναι τρομακτικό και αδιανόητο. Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Δεν κοιμάμαι, δεν τρώω, δεν υπάρχω. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψω την όλη κατάσταση.

Το 29χρονο μοντέλο ζητά να πληρώσει για όλα ο άνθρωπος που σκόπευε να παντρευτεί τον επόμενο μήνα καθώς τον θεωρεί υπεύθυνο για όλα όσα της έχουν συμβεί.

Η 29χρονη πρώην παίκτρια ριάλιτι που συνελήφθη με τον σύντροφό της για κατοχή 7,8 κιλών κοκαϊνης μιλάει μέσα από τα κρατητήρια. Χαρακτηρίζει ως αδιανόητα και τρομακτικά όσα βιώνει στις φυλακές και περιγράφει πως έγινε η σύλληψη. Σύμφωνα με την ίδια για όλα φταίει ο σύντροφός της τον οποίο σκόπευε να παντρευτεί τον επόμενο μήνα.

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι, που συνελήφθη για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης 7,8 κιλών σπάει τη σιωπή της μέσα από το κελί των φυλακών Κορυδαλλού, και αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη της με την υπόθεση

«Εύχομαι πραγματικά να μην το ζήσει ποτέ κανένας άνθρωπος αυτό. Είναι τρομακτικό και αδιανόητο. Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Δεν κοιμάμαι, δεν τρώω, δεν υπάρχω. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψω την όλη κατάσταση.»

Το 29χρονο μοντέλο ζητά να πληρώσει για όλα ο άνθρωπος που σκόπευε να παντρευτεί τον επόμενο μήνα καθώς τον θεωρεί υπεύθυνο για όλα όσα της έχουν συμβεί.

Μάλιστα περιέγραψε λεπτομερώς και το πώς οι αστυνομικοί την περασμένη Πέμπτη έφτασαν στο σπίτι της και της πέρασαν χειροπέδες…

«Η έφοδος έγινε στις 7 παρά. Ήμουν στο μπάνιο. “Ποιος προσπαθεί να εισβάλει στο σπίτι μου;”. Φώναξα “ποιος είναι;” και δεν μου απάντησαν. Κοίταξα από το ματάκι και μου το είχαν κλείσει. Φώναζα “ποιος είναι; Δεν ανοίγω” και συνέχιζα να φωνάζω γιατί είχα φοβηθεί. Τότε μου είπαν ‘Αστυνομία” και άνοιξα κατευθείαν γιατί φοβήθηκα μην είχε τρακάρει ο …»

Η νεαρή γυναίκα κατηγορείται ότι επιχείρησε λίγο πριν εισβάλλουν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα να εξαφανίσει τα ναρκωτικά ρίχνοντας άγνωστη ποσότητα στην τουαλέτα…

«Σας παρακαλώ, πείτε μου πώς το λένε αυτό; Και προφανώς, γι’ αυτό προφυλακίστηκα, γιατί ήταν ο λόγος του αστυνομικού εναντίον του δικού μου, τα λεγόμενά του εναντίον των δικών μου των λεγομένων.»

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι καταλήγει στη συνέντευξή της πως θα έπρεπε εξαρχής να είχε μοιραστεί με τους γονείς της τις ανησυχίες της…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα