Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Προφυλακιστέος ο δολοφόνος της Καρολάιν

Προφυλακιστέος κρίθηκε από ανακριτή και εισαγγελέα ο 32χρονος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Λίγο πριν από τις 20:00 της Τρίτης ολοκληρώθηκε η διάσκεψη ανακριτή και εισαγγελέα οι οποίοι αποφάσισαν την προφυλάκισή του 32χρονου πιλότου.

 Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος θα μεταφερθεί αμέσως στις φυλακές Κορυδαλλού και σύμφωνα με το OPEN θα κρατηθεί στη γυναικεία πτέρυγα. 

Μετά από μία επίπονη απολογητική διαδικασία κατά την οποία ο Ανακριτής υπέβαλε δεκάδες ερωτήσεις στον κατηγορούμενο, ο 33χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με ομόφωνη γνώμη του δικαστικού λειτουργού και του Εισαγγελέα.

Αποχωρώντας είπε στους δημοσιογράφους: «Mια μεγάλη συγγνώμη».

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος επέμενε, στην απολογία του, ότι δεν προσχεδίασε τη δολοφονία της Καρολάιν.

 

«Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω»
Ο δικηγόρος του συζυγοκτόνου, είπε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους: «Ήταν μια πολύωρη ανάκριση. Αρκετές ερωτήσεις, αρκετές διευκρινίσεις. Δεν άλλαξε τίποτα από την προανακριτική του απολογία. Ομολογημένη πράξη ήταν και ομολογημένη πράξη είναι. Υπάρχουν κι άλλα στοιχεία που μας παρουσιάστηκαν και δόθηκαν οι απαντήσεις από τον κατηγορούμενο».

 Στην συνέχεια ο δικηγόρος του είπε πως η υπόθεση έχει εξέλιξη γιατί θα προσκομιστούν κι άλλα στοιχεία. Και συνέχισε: «Αυτό που μπορώ να σας μεταφέρω πέρα από την συγγνώμη που είναι μικρή λέξη, είναι η φράση με την οποία έκλεισε και την απολογία του: “Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, αλλά δυστυχώς δεν γυρνάει”.

Εξήγησε τα πάντα, έδωσε την οπτική του για την κρίσιμη κατάσταση που ήταν. Γνώμονας ήταν το παιδί του. Οι εντολές που μου είχε δώσει ήταν πως θέλει να κάνει ό, τι περνάει από το χέρι του για την μέριμνα του παιδιού του».

Αναφορικά με την ξηλωμένη κάμερα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά, ο δικηγόρος του κατηγορουμένου τόνισε πως προσκομίστηκαν στοιχεία που «επιβεβαιώνουν εν μέρει την άποψη που εκφράζει ο εντολέας μου».

Τέλος, διέψευσε κατηγορηματικά πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε συνεργό.

Κατέστρεψα τη ζωή μου, την οικογένειά μου και άλλες δύο οικογένειες»

Με μια συγγνώμη και δυο αιτήματα εμφανίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας ο 32χρονος πιλότος ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

«Κατέστρεψα τη ζωή μου, κατέστρεψα την οικογένειά μου και άλλες δύο οικογένειες» φέρεται να είπε ο 33χρονος πιλότος ενώπιον του ανακριτή, ζητώντας, μετά από 37 ημέρες που έπαιζε θέατρο, συγγνώμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος υπέβαλε δύο αιτήματα. Με το πρώτο ζήτησε  πραγματογνωμοσύνη στην κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα sim.

Σύμφωνα με τις αρχές η ώρα αφαίρεσης ήταν στη 1.25 ενώ την κάρτα την πέταξε στην τουαλέτα. Το δεύτερο αίτημα αφορά στην κλήση μαρτύρων,  φίλων και γνωστών,  προκειμένου να μιλήσουν για τη σχέση του ζευγαριού.

Οι πληροφορίες θέλουν τον κατηγορούμενο να μην αλλάζει όσα είπε προανακριτικά, ότι δηλαδή όλα έγιναν σε μία κακιά στιγμή λόγω της έντασης που είχε προηγηθεί.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να επανέλαβε ότι ανέβηκε από το ισόγειο του σπιτιού στη σοφίτα προκειμένου να πείσει την Καρολάιν να κοιμηθούν και οι 3 στο κρεβάτι. Άρχισε όμως ένας καβγάς ο οποίος οδήγησε σε νέα ένταση. Φέρεται μάλιστα να ζήτησε και πάλι συγγνώμη.

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Τρίτης η απολογία του 32χρονου καθ΄ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά στον ανακριτή, η οποία διήρκησε τουλάχιστον τέσσερις ώρες. Στη συνέχεια ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα βρεθεί ενώπιον εισαγγελέα και αμέσως μετά θα ακολουθήσει διάσκεψη ανακριτή και εισαγγελέα για την περαιτέρω μεταχείρισή του.

«η μητέρα της Καρολάιν δεν μπορούσε να έρθει, στην κατάσταση που είναι»
Παράσταση Πολιτικής Αγωγής δήλωσε στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά η οικογένεια του θύματος διά του δικηγόρου Βόλου Θανάση Χαρμάνη.

Ο εκπρόσωπος της οικογένειας της Καρολάιν δήλωσε στους δημοσιογράφους για τη μητέρα της 20χρονης: «για ευνόητους λόγους, η μητέρα δεν μπορούσε να έρθει, στην κατάσταση που είναι... Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας που αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της».

 Αναφερόμενος στο θέμα του παιδιού, ο κ. Χαρμάνης σημείωσε: «θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την οικογένεια του δράστη. Η μητέρα της Καρολάιν μού είπε ότι έχουν καλές σχέσεις με την οικογένεια του κατηγορούμενου και είναι ήδη σε συνεννόηση». Τόνισε, επίσης, πως «η μητέρα της Καρολάιν υποστηρίζεται από προσωπικό, η οικονομική της κατάσταση είναι καλή, ενώ η Αλόννησος είναι εξαιρετικό περιβάλλον για να μεγαλώσει προσωρινά το παιδί».

Μητέρα της Καρολάιν: Αν χάσω το εγγόνι μου θα είναι η χαριστική βολή
 
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα