Μητέρα της Καρολάιν: Αν χάσω το εγγόνι μου θα είναι η χαριστική βολή

Tο ζήτημα της προσωρινής επιμέλειας της μικρής Λυδίας βρίσκεται στο επίκεντρο των ενεργειών των δύο εισαγγελέων Ανηλίκων, υπό την εποπτεία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία με τους κοινωνικούς λειτουργούς και στη συνέχει θα παρθεί η απόφαση για το που θα πάει η προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Μεσογαίας Νικόλαος: «Η εποχή μας παράγει διχασμούς, όχι ενότητα»
Μετά θα ακολουθηθεί δεύτερη διαδικασία και αφορά το δικαστήριο που θα συνεδριάσει για το που θα πάει οριστικά η επιμέλεια του παιδιού.

Σε περίπτωση καταδίκης του 33χρονου η οικογένεια μπορεί να ζητήσει να του αφαιρεθεί η γονική μέριμνα, ώστε να μην μπορεί να ευεργετηθεί με άδειες και τυχόν πρόωρη απόλυση.

Αν χάσω το εγγόνι μου θα είναι η χαριστική βολή
Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Αθανάσιος Χαρμάνης, μίλησε στο MEGA για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα.

Έκανε λόγο για «μεγάλη υποκριτική δεινότητα» του δολοφόνου. «Δημιούργησε πολλές πληγές ιδιαίτερα στη μητέρα αυτή», τόνισε.

«Ενημέρωσα την Εισαγγελέα Ανηλίκων για την κατάσταση που βρίσκεται η μητέρα της Καρολάιν, για το σπίτι που διαμένουν και την επιθυμία τους να μεγαλώσουν το παιδί. “Έχασα το παιδί μου, αν χάσω και το εγγόνι που θα είναι η χαριστική βολή” μου είπε η ίδια.».

«Οι σχέσεις των γιαγιάδων είναι καλές. Να το σταθμίσουν, ξέρουν καλύτερα εκείνες. Φαντάζομαι αν υπάρχει συμφωνία αλληλοεκτίμησης και σεβασμού ότι και η Εισαγγελέας δεν θα διαφωνήσει», τόνισε.

«Η δίκη είναι σε άλλο κλίμα, το θέμα παιδί είναι σε πολύ διαφορετικό κλίμα. Δεν υπάρχει ίχνος διάθεσης για αντιδικία για το παιδί», ξεκαθάρισε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα