Χαρδαλιάς: Από την Πέμπτη αναστέλλονται όλες οι υπαίθριες θεατρικές παραστάσεις

Χαρδαλιάς: Από την Πέμπτη αναστέλλονται όλες οι υπαίθριες θεατρικές παραστάσεις

Την αναστολή όλων των υπαίθριων θεατρικών παραστάσεων, σε όλη την Ελλάδα, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του κορονοϊού, ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη σημερινή ενημέρωση.

Το μέτρο θα εφαρμοστεί από την Πέμπτη, όπου αναστέλλονται όλες οι υπαίθριες θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες (δεν περιλαμβάνει θερινά σινεμά)

 Ο κ. Χαρδαλιάς, τόνισε πως βρισκόμαστε σε μια πολύ κρίσιμη φάση, ειδικά στην Αττική και ακόμη περισσότερο στο κέντρο της Αθήνας που είναι σε “πορτοκαλί” επίπεδο.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα νέα μέτρα που έχουν επιβληθεί, δίνοντας έμφαση σε αυτά που αφορούν στην τηλεργασία στον Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και κάνοντας αναφορά στην σταδιακή προσέλευση και αποχώρηση των εργαζομένων στην εργασία τους ώστε να αποσυμφορηθούν τα Μέσα Μεταφοράς.

Ο κ. Χαρδαλιάς, αποκάλυψε και επιπρόσθετα μέτρα, μεταξύ των οποίων την αναστολή για όλες τις υπαίθριες θεατρικές παραστάσεις, εκτός των θερινών κινηματογράφων, ενώ έδωσε επιπλέον λεπτομέρειες για το πώς θα λειτουργεί η πλατφόρμα που θα μας δείχνει τα ισχύοντα μέτρα ανά περιοχή.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα