Συμπλοκές στα δικαστήρια Κορίνθου. Συγγενείς του 52χρονου θύματος επιτέθηκαν στον δράστη

Συμπλοκές στα δικαστήρια Κορίνθου. Συγγενείς του 52χρονου θύματος επιτέθηκαν στον δράστη

Οργισμένοι Ρομά πολιόρκησαν το δικαστικό μέγαρο της Κορίνθου. Συγγενείς του θύματος επιτέθηκαν στον 35χρονο που σκότωσε τον 52χρονο

«Υπερασπιζόταν την οικογένειά του», λέει ο Αλέξης Κούγιας

Ξέσπασε ο γιος του θύματος

Ένταση και συμπλοκές σημειώθηκαν στα δικαστήρια Κορίνθου λίγο μετά τις 11.00 το πρωί της Τρίτης, όταν ο 35χρονος που σκότωσε τον έναν από τους δύο επίδοξους ληστές, μεταφέρθηκε από κλούβα της αστυνομίας.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις περικύκλωσαν το κτήριο, όμως οι συγγενείς του 52χρονου θύματος κατάφεραν να φτάσουν μέχρι την είσοδο.

Από την άλλη, υπήρχαν συγκεντρωμένοι κάτοικοι του Σολωμού Κορινθίας, οι οποίοι τάσσονται στο πλευρό του 35χρονου δράστη.

Ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε την επίθεση των Ρομά στον 35χρονο.

«Υπερασπιζόταν την οικογένειά του», λέει ο Αλέξης Κούγιας

Ο δικηγόρος του 35χρονου, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε πως ο πελάτης του προσπαθούσε να προστατέψει την οικογένειά του. Στο πλευρό του, βρίσκονται φίλοι και γείτονες, που υποστηρίζουν πως το πρόβλημα της εγκληματικότητας έχει ξεφύγει.

Ξέσπασε ο γιος του θύματος

«Και σκυλί να ήταν θα του φέρονταν καλυτέρα» λέει στο «Εθνος» ένας από τους γιους του άτυχου 52χρονου, παραδεχόμενος ότι ο πατέρας του είχε παραβατική συμπεριφορά, αλλά το έκανε για να θρέψει την οικογένειά του, αφού έχει δύο αδέλφια με νοητική υστέρηση.

«Εκλεβε κάνα πορτοκάλι και τα πουλούσε μετά για να βγάλει 1-2 ευρώ. Και στην Αστυνομία τον ήξεραν. Μία φορά έχει πάει μόνο φυλακή, για έξι μήνες με έναν χρόνο. Δεν ήταν εγκληματίας, δεν άγγιξε τίποτα εκεί που πήγε. Ο πατέρας μου πήγε να κλέψει κοτόπουλα και τον σκότωσε. Με τι ψυχή αυτός ο άνθρωπος τον σκότωσε και μπόρεσε να πάει τον πετάξει με το αυτοκίνητο» σημειώνει.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα