Συγκλονίζει η τραγωδία στο Νέο Κόσμο: Σοκάρουν οι περιγραφές - Σε σοκ ο πατέρας

Συγκλονίζει η τραγωδία στο Νέο Κόσμο: Σοκάρουν οι περιγραφές - Σε σοκ ο πατέρας

Ειδικοί της Αστυνομίας και συγγενείς προσπαθούν να στηρίξουν ψυχολογικά τον άνδρα, ο οποίος έχασε την μόλις 4 ετών κόρη και την σύζυγο του, μετά την πτώση τους στο κενό, από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας, στον Νέο Κόσμο.

Συγκλονίζουν όσα περιγράφουν οι αυτόπτες μάρτυρες της τραγωδίας, λέγοντας ότι η μητέρα έπεσε από το μπαλκόνι του πέμπτου ορόφου, αφού πρώτα είχε ρίξει στο κενό το κοριτσάκι. Την ώρα της τραγωδίας ο σύζυγος προσπαθούσε να μπει στο διαμέρισμα αλλά δεν τα κατάφερε αφού η πόρτα ήταν κλειδωμένη.

Το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» με σφυγμό αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Αυτόπτης μάρτυρας του αδιανόητου περιστατικού περιέγραψε το περιστατικό στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», λέγοντας «Άκουσα φωνές μωρού, κλάματα. Γύρισα το κεφάλι μου και είδα να κρατάει το μωρό έξω από τα κάγκελα. Σάστισα, κοίταγα και λέω: τι κάνετε; Δεν μου μίλαγε, της είπα πείτε μου τι κάνετε. Μου λέει: Εσείς τι θέλετε; Της απάντησα: τι κάνετε εκεί με το μωρό; 

Το μωρό φώναζε: θέλω τον μπαμπά μου και της λέω γιατί έχετε το παιδάκι έξω από τα κάγκελα; Μου απάντησε: δεν βλέπετε καλά, δεν έχω το μωρό έξω από τα κάγκελα. Της είπα: Μα βλέπω το κορμάκι του έξω από τα κάγκελα. Μου λέει όχι. Γυρίζω στον μεγάλο μου το γιο και του λέω: αγόρι μου είναι το μωρό έξω από τα κάγκελα το μωρό; Μου λέει: ναι μαμά. Εκείνη την ώρα το πετάει. Δεν το είδα να πέφτει, γύρισα το κεφάλι της μικρής μου της κόρης για να μην το δει, δεν ξέρω αν το είδε ο μεγάλος, άρχισα και φώναζα.

Έκρυψα τα παιδιά στη γωνία για να μην δουν το υπόλοιπο και την είδα με το ένα πόδι έξω από τα κάγκελα. Της φώναζα: σε παρακαλώ μην το κάνεις, μην πηδήξεις, πες μου πως μπορώ να σε βοηθήσω, τι θες να κάνω. Μου λέει: δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ. Πήδηξε και αυτή…».

Ακόμα ένας άνδρας, γείτονας από τον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, περιγράφει όσα είδε εκείνος από τη σκηνή.

«Είδα μία γυναίκα απέναντι στο δρόμο να κρύβει τα πρόσωπα των παιδιών της και να φωνάζει "μην πέσεις, μην πέσεις". Κοιτάω επάνω και βλέπω τη μαμά έξω από το κάγκελο και ακούω τη γυναίκα από κάτω να φωνάζει "μην πέσεις και εσύ", γιατί από ότι κατάλαβα είχε ήδη πετάξει το παιδί της», ανέφερε ο άνδρας.

Και συνέχισε λέγοντας ότι επενέβη και εκείνος φωνάζοντας «μπες μέσα έρχομαι πάνω, μην πέφτεις, μπες μέσα». «Μέχρι να πάω μέσα να βάλω παπούτσια άκουσα τον ήχο και δυστυχώς είχε πέσει και η ίδια. Κατέβηκα κάτω γρήγορα και είδα και τον πατέρα ο οποίος κόντευε να καταρρεύσει», συμπλήρωσε.

«Τον κράτησα να μην σηκώσει τη μαμά ή το παιδί γιατί ήταν ήδη βαριά χτυπημένες», αναφέρει ο γείτονας ενώ επισημαίνει ότι δεν είχαν ακουστεί ποτέ εντάσεις ή φασαρίες. «Η κοπέλα ήταν πάντα χαμογελαστή. Όταν την κοίταξα πριν πέσει ήταν πολύ ήρεμη. Όταν προσπάθησαν να μπουν στο διαμέρισμα είδαν ότι ήταν κλειδωμένη από μέσα με μάνταλο».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα