Τι κρυβόταν πίσω από την οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας ενός 48χρονου άνδρα από τον 20χρονο γιο του, στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός Star, ο καθ’ ομολογίαν δράστης ήταν θύμα ενδοικογενειακής βίας από τον πατέρα του, ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε την οικογένειά του.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού, οι γείτονες της οικογένειας στον Άγιο Αθανάσιο μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον 20χρονο. Τον περιέγραψαν ως ένα παιδί που εργαζόταν από πολύ μικρό, ώστε να συντηρεί τη μητέρα και την αδελφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ανταποκριτή μας στη Θεσσαλονίκη, thestival.gr, οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν έντονα μεταξύ τους χθες το απόγευμα.

Το άψυχο σώμα του 48χρονου βρέθηκε δίπλα σε παιδότοπο, παραπλεύρως του κεντρικού οδικού άξονα του χωριού. Μάρτυρας κλειδί στην υπόθεση είναι μία νεαρή γυναίκα, αλβανικής υπηκοότητας, η οποία φέρεται να είδε όσα διαδραματίστηκαν δίπλα στον παιδότοπο.

Σε βάρος του 20χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής για να αποδειχθεί από τι επήλθε ο θάνατος του 48χρονου.

 

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα