Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης ασχολείται με αστακοκάραβα από τα οποία έχω αποχωρήσει από τις 10 Μαρτίου 2023

Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης ασχολείται με αστακοκάραβα από τα οποία έχω αποχωρήσει από τις 10 Μαρτίου 2023

Απάντηση για τον σάλο που έχει ξεσπάσει με τα αστακοκάραβα δίνει ο Στέφανος Κασσελάκης με νέο βίντεό του, στο οποίο τονίζει μάλιστα ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πατήσει γκάζι».

«Ο Μητσοτάκης ασχολείται με αστακοκάραβα, από τα οποία έχω αποχωρήσει από τις 10 Μαρτίου 2023», δηλώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο ίδιο βίντεο, ενώ μόλις λίγες ημέρες πριν φορέσει τα χακί, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για απόψε, στις 7, στην Τεχνόπολη, όπου θα παρουσιάσει τις προτάσεις του κόμματος για τη φορολογία.

Πιο αναλυτικά η ανάρτησή του έχει ως εξής:

«Θα το έχετε καταλάβει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πατήσει γκάζι.

Γι’ αυτό άλλωστε ο Μητσοτάκης των πλαστών πόθεν έσχες ασχολείται με νόμιμα αστακοκάραβα, από τα οποία έχω αποχωρήσει από τις 10 Μαρτίου 2023. Αλλά αυτό δεν το «ανακάλυψε» το ρεπορτάζ του Μαξίμου, παρά μόνο την αρχική εγγραφή των αλιευτικών αδειών.

Έχω πολλά να σας πω.

Σημειώστε ημερομηνίες:

Απόψε στην Τεχνόπολη, στις 7, σας παρουσιάζω τις προτάσεις μας για δίκαιη φορολογία και λιγότερη ακρίβεια. Ανοίγουμε τον διάλογο για μια ζωή με αξιοπρέπεια.

Μήνυμα στους Spiros Ploumidis

Την Πέμπτη, παρουσιάζουμε το Ευρωπρόγραμμά μας – για να πάρει η Ελλάδα τη θέση που της αξίζει σε μια Ευρώπη της Προόδου.

Την Κυριακή 17 Μαρτίου λήγει η προθεσμία για όσους από εσάς θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή για υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, και να συμμετάσχετε σε αυτήν την πρωτόγνωρη εσωκομματική γιορτή δημοκρατίας.

Έχουμε λάβει εκατοντάδες βιογραφικά από πολύ αξιόλογους ανθρώπους. Τα διαβάζω όλα προσωπικά – και με βλέπω να κάνω το ίδιο ακόμα και τη λίγη ώρα που προβλέπεται για ξεκούραση μέσα στο στρατόπεδο.

Δε χάνουμε ούτε λεπτό.

Είμαστε παντού.

Είμαστε δίπλα σας.

Φτιάχνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ της νέας εποχής.

Για την Ελλάδα της νέας εποχής».

Πηγή: newsit.gr

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα