Στέφανος Κασσελάκης: «Κυρία που δεν έχω δει ποτέ μου, παρουσιάστηκε ως γιαγιά μου και είπε ότι… ψήφιζα ΝΔ!»

Στέφανος Κασσελάκης: «Κυρία που δεν έχω δει ποτέ μου, παρουσιάστηκε ως γιαγιά μου και είπε ότι… ψήφιζα ΝΔ!»

Σεβασμό στην μνήμη των δύο γιαγιάδων του ζήτησε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης μετά από συνέντευξη γυναίκας, που παρουσιάστηκε ως συγγενής του.

Με μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, «αδειάζει» πρωινή εκπομπή που φιλοξένησε δηλώσεις της «γιαγιάς του Στέφανου Κασσελάκη» η οποία μάλιστα είπε για τον «εγγονό της» ότι «Ηρθε για να ενώσει και όχι για να διχάσει. Γιατί και αυτός ήταν Νέα Δημοκρατία».

Όπως αναφέρει ο κ. Κασσελάκης, «Ζητώ σεβασμό στη μνήμη των δύο γιαγιάδων μου. Σε εκπομπή φιλοξενήθηκε κυρία που δεν έχω δει ποτέ μου, παρουσιάστηκε ως γιαγιά μου και είπε ότι… ψήφιζα ΝΔ! Δε θα μιλήσω για προβοκάτσια. Οι πολίτες καταλαβαίνουν. Και με ποιους τα έχω βάλει. Και ότι δεν με «κρατάει» κανένας».

 Η κυρία Ελένη μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό μου» ξεκίνησε αναφερόμενη στη συγγένεια που έχει με τον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας πως «ο προππάπους του με την πεθερά μου ήταν αδέλφια. Με συγκινεί γιατί με πήραν όλοι οι γνωστοί μου. Κοιτάξτε οι Κασσελάκηδες έχουν φωτεινά μυαλά, είναι από τα εξυπνότερα παιδιά που έχει διαλέξει η Ελλάδα».

Η ίδια, είπε πως δεν θα αλλάξει την ψήφο της, ακόμα και αν ο εγγονός της βγει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ψηφίζει Νέα Δημοκρατία. «Εγώ το λέω, ψηφίζω Νέα Δημοκρατία. Δεν έχει σημασία που λέγομαι Κασσελάκη. Όμως, τον θαυμάζω για την ευφυΐα του. Τον θαυμάζω και τον παραδέχομαι, έχει και πολύ ωραία όνειρα»…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα