Θα αγοράζατε ένα χάμπουργκερ που έχει μείνει από το 2012;

Θα αγοράζατε ένα χάμπουργκερ που έχει μείνει από το 2012;

Στις 7 Ιουνίου του 2012 ο Καναδός Ντέιβ Αλεξάντερ ζήτησε από την κόρη του να του αγοράσει ένα γεύμα από γνωστό φαστφουντάδικο, έχοντας ακούσει ότι τα χάμπουργκερ μπορούν να αντέξουν για χρόνια χωρίς να σαπίσουν και θέλοντας να διαπιστώσει αν αυτό είναι αλήθεια ή κάποιος αστικός θρύλος. Απ’ ό,τι φαίνεται, τελικά δεν ήταν αστικός θρύλος.

Έξι και κάτι χρόνια μετά, το χάμπουργκερ και οι πατάτες μοιάζουν σαν να αγοράστηκαν… χθες, σύμφωνα με τον ίδιο, που τώρα διαθέτει το γεύμα αυτό μέσω eBay, με αρχική τιμή στα 30 δολάρια Καναδά (περίπου 19,45 ευρώ).

«Αυτό το μπέργκερ και οι πατάτες έμειναν σε ένα ράφι για πάνω από 6 χρόνια! Οι πατάτες είναι σε απίστευτη κατάσταση. Το τσίζμπεργκερ είναι απλό χωρίς άλλα πρόσθετα, μόνο το ψωμί, το μπιφτέκι και μία φέτα τυριού», αναφέρει ο Αλεξάντερ, χαρακτηρίζοντας το μπέργκερ «ένα απίθανο ιστορικό κομμάτι».  Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι «δεν πρόκειται για αστείο».

Σημειωτέον ότι ήδη υπάρχουν 13 προσφορές στο eBay για το χάμπουργκερ και τις πατάτες, με την υψηλότερη μέχρι τώρα να ανέρχεται στα 58 δολάρια Καναδά (37,6 ευρώ).

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα