Αυτό το μέντιουμ σου λέει τη μοίρα διαβάζοντας τα οπίσθιά σου

Μπορεί να ακούγεται σαν φάρσα, αλλά δεν είναι. Μάλιστα το συγκεκριμένο επάγγελμα μέντιουμ είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο και αγαπητό στους κύκλους των διάσημων του Hollywood, εδώ και πολύ καιρό.

Πιο συγκεκριμένα, τα μέντιουμ που διαβάζουν πισινούς ονομάζονται Rumpologists (Ρομπολόγοι) και η «επιστήμη» τους Rumpology (Ρομπολογία). Rumps=οπίσθια.

Απίστευτο; Και όμως αληθινό. Μάλιστα το 2014 η διάσημη τραγουδίστρια Ριάννα είχε επισκεφτεί ένα τέτοιο διάσημο μέντιουμ, για να πάρει τη γνώμη της για το μέλλον της.

Οι ρομπολόγοι ισχυρίζονται πως είναι ένα επάγγελμα το οποίο έχει τις ρίζες του και συναντάται στην αρχαία Βαβυλωνία, Ινδία, Ελλάδα και Ρώμη.

Η ρομπολογία διαβάζει οπίσθια, όπως η χειρομαντεία διαβάζει παλάμες. Εξετάζει το μέγεθος των οπισθίων, τις ρωγμές, τις κρεατοελιές, τις κοιλότητες και άλλα χαρακτηριστικά, ώστε να καταλήξει σε πόρισμα για τον χαρακτήρα και το μέλλον του ατόμου.

Όπως ισχυρίζεται η Sam Amos, ρομπολόγος από την Αγγλία: «Το αριστερό ημισφαίριο του πισινού είναι συνδεδεμένο με το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου και το δεξί ημισφαίριο του πισινού μαρτυρά τα πάντα για το αριστερό ημισφαίριο του ανθρώπινου εγκεφάλου».

paraskhnio

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα