Κατερίνα Χέλμη: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της Ευδοκίας Ρουμελιώτη

Κατερίνα Χέλμη:  Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της Ευδοκίας Ρουμελιώτη

Σε μία συγκλονιστική ανάρτηση προχώρησε η Ευδοκία Ρουμελιώτη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram για τον θάνατο της  ηθοποιού Κατερίνας Χέλμη.

Οι δύο ηθοποιοί ήταν πολύ κοντά και μάλιστα είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην σειρά που ξεκίνησε να προβάλλεται πριν λίγες ημέρες μέσω του ΑΝΤ1+ “Ζωή”.

Η ηθοποιός ανεβάζοντας μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με την Κατερίνα Χέλμη και την Μαρία Καβογιάννη, γράφει στην λεζάντα: “Έφυγε σαν άγγελος…Η Κατερίνα μου…η φίλη μου… Η γυναικά που όταν έχασα την δική μου μάνα με έχωσε βαθιά μέσα την αγκαλιά της…Η γυναίκα που δεν ήξερες πόσο χρόνων είναι γιατί η ηλικία της ήταν μόνο ένας αριθμός. Η γυναικά που μου έμαθε τόσα πολλά και για την δουλειά αλλά πάνω από όλα για την ζωή. Το ευχαριστώ είναι τόσο φτωχό μπροστά σε όλα αυτά που νιώθω και αισθάνομαι και χρωστάω σε αυτή την γυναίκα .Πέτα ψηλά Κατερίνα μου όπως μόνο εσύ ξέρεις. Θα είσαι μέσα μου για πάντα.”

Το post της ηθοποιού έχει συγκεντρώσει μέσα σε λίγες ώρες χιλιάδες like. Η φιλία των δύο ηθοποιών μετρούσε πολλά χρόνια και μάλιστα τα Χριστούγεννα του 2020, η Ευδοκία Ρουμελιώτη είχε προβεί σε άλλη μία ανάρτηση με την Κατερίνα Χέλμη, μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Τότε έγραφε: “Και φέτος όπως και κάθε χρόνο στολίζουμε τον δέντρο μας με την αγαπημένη μου φίλη Κατερίνα Χέλμη… Ναι είμαι από αυτούς τους πολύ τυχερούς ανθρώπους που την συνάντησα!!!!!Χρόνια πολλά και καλά σε όλους!!!!”

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα