Το ξέσπασμα της Βαλέριας Κουρούπη κατά του Υπουργού Τάκη Θεοδωρικάκου

Το ξέσπασμα της Βαλέριας Κουρούπη κατά του Υπουργού Τάκη Θεοδωρικάκου

Η Βαλέρια Κουρούπη ξέσπασε σε ένα ποστ της στο facebook, με αφορμή την κακοποίηση της γάτας στην Αιδηψό και την άμεση επέμβαση της κυβέρνησης. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην ποινή που δόθηκε σε εκείνους που σκότωσαν τον Ζακ Κωστόπουλο.

Η ανάρτησή της:

“Η κακοποίηση της γατούλας στην Αιδηψό αντιμετωπίστηκε ακαριαία (και μπράβο τους!) σαν έγκλημα (που είναι) η σύλληψη του δράστη έγινε άμεσα και σαφώς θα τιμωρηθεί.

« Η κακοποίηση στα ζώα είναι απαράδεκτη» είπε ο Θεοδωρικάκος και αναφέρθηκε στα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση για τους κακοποιητές,στους νόμους και τις συλλήψεις που έγιναν τελευταία. Ως εδώ καλά! Ας μην είμαστε καχύποπτοι βρε αδερφέ, μπορεί να διαφαίνεται όντως μια υποτυπώδης ευαισθησία…

Χθες αθωώθηκαν οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην δολοφονία του Ζακ και δεν κουνήθηκε φύλλο από τους ευαίσθητους της κυβέρνησης (μόνο οι αστυνομικοί που τραμπούκισαν την Μάγδα Φύσσα κουνήθηκαν λίγο παραπάνω λόγω του αέρα που πήραν βλέπετε)

Ίσως ο ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου ενός πολίτη στη μέση του δρόμου να μην σοκάρει τόσο τον κύριο Θεοδωρικάκο μιας και η δική του παρέα τον έπραξε. Κι ας υπάρχει βίντεο και από κείνην την αποφράδα μέρα. Και τώρα μπορούμε να γίνουμε όσο καχύποπτοι θέλουμε”.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα