Γη της Ελιάς: Χάνουν όλοι πάσα ιδέα με την ανευθυνότητα του Στάθη

Γη της Ελιάς: Χάνουν όλοι πάσα ιδέα με την ανευθυνότητα του Στάθη

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού χάνουν όλοι πάσα ιδέα με την ανευθυνότητα του Στάθη.

Είναι αλήθεια. Ένα αλκοτέστ, εν ώρα αγωνίας, μπορεί να στείλει φυλακή έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές, στην γη της ελιάς. Ένα τραγικό συμβάν θα αλλάξει για πάντα τη ζωή του Στάθη Καπερνάρου και θα τρομάξει την οικογένεια και τους φίλους τους.

Ο Στάθης λοιπόν, ένα βράδυ μεθυσμένος και χαμένος στις σκέψεις του, κάνει ένα μεγάλο σφάλμα. Χτυπάει με το αμάξι του μια κοπέλα και της… παίρνει τη ζωή. Το κορίτσι αυτό, 18 ετών, αφήνει την τελευταία της πνοή, κάτω από τις ρόδες του.

Το γεγονός αυτό φρικάρει όλους τους κατοίκους της Αρεόπολης. Η αστυνομία θα σπεύσει στο σημείο, θα δει τον Στάθη σε τραγική κατάσταση και θα του κάνει αμέσως έλεγχο για στοιχεία και αλκοόλ.

Σύμφωνα με το youfly.com, δυστυχώς το αλκοτέστ θα χτυπήσει κόκκινο, στην γη της ελιάς. Ο Στάθης θα καταδικαστεί, θα μπει στη φυλακή και ο τρόμος θα ξεκινήσει για όλους. Ο Λυκούργος θα τρέξει να αναλάβει την υπεράσπισή του, αλλά η υπόθεση αυτή θα είναι δύσκολη.

Μόνο που.. δεν αρκεί η δολοφονία της για να πληγώσει τον Στάθη. Άθελά του, ξεκινά μια νέα βεντέτα, η οποία θα φέρει ολέθριες συνέπειες. Η μάνα της μικρής ορκίζεται εκδίκηση και φωνάζει πως θα σφάξει με τα ίδια της τα χέρια τον Στάθη και όλη του την οικογένεια.

πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα