Παγιδευμένοι spoiler: Ο Ανδρέας πυροβολεί τον Σπύρο - Χωρίς επεισόδια την επόμενη εβδομάδα

Παγιδευμένοι spoiler: Ο Ανδρέας πυροβολεί τον Σπύρο - Χωρίς επεισόδια την επόμενη εβδομάδα

Στη σειρά Παγιδευμένοι η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της δολοφονίας του Κοσμά έχει ξεκινήσει. Μάταια η οικογένειά του τον περίμενε στον Πειραιά να γυρίσει. Το καράβι μπορεί να ήρθε αλλά ο Κοσμάς ήταν άφαντος. Και πώς θα μπορούσε να μην ήταν, αφού είναι νεκρός.

Η Άννα μαθαίνει από τον Δημήτρη τη φρικτή αλήθεια. Μπορεί να μη θέλει να το παραδεχθεί, αλλά ο πατέρας της έχει φύγει από τη ζωή.

Η αστυνομία πλέον έχει να δώσει λύση σε ένα ακόμη μείζον θέμα που δεν είναι άλλος από την αποκάλυψη του δολοφόνου του Κοσμά. Και από τα πρώτα άτομα που μπαίνουν στο κάδρο των υπόπτων είναι ένας συνταξιούχος αστυνομικός. Αυτός τον οποίο κρατούσε όμηρο ο Κοσμάς αφού τον θεωρούσε υπαίτιο με τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε και τη φυλάκισή του. Ο συγκεκριμένος αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος από την ομηρία του τη μέρα που ο Κοσμάς έχασε τη ζωή του.

Ο ύποπτος μόλις πληροφορείται ότι βρίσκεται στο κάδρο των ερευνών ενημερώνει τον Ανδρέα ότι πάει στο σπίτι του να πάρει το υλικό από την κρυφή κάμερα, το οποίο αποδεικνύει ότι εκείνη την ημέρα βρισκόταν αλλού.

Όταν ο Σπύρος το παίρνει είδηση και αντιλαμβάνεται ότι θα στραφούν αλλού οι έρευνες τρέχει να προλάβει και να πάρει πρώτος το υλικό από την κάμερα. Μόλις φτάνει στο σπίτι όμως εκεί βρίσκεται ο Ανδρέας.

Ο Σπύρος για να τον βγάλει εκτός τον χτυπάει στο κεφάλι αλλά δεν έχει υπολογίσει ότι ο Ανδρέας θα αντεπιτεθεί. Οπλοφορεί και σε μια στιγμή αυτοάμυνας τον πυροβολεί, χωρίς να αναγνωρίζει ποιος του επιτέθηκε.

Όταν ο Ανδρέας, μετά από λίγες ημέρες, δει γάζες και αίματα στο μανίκι του Σπύρου, θα αρχίσει να υποψιάζεται. Η λύση της υπόθεσης πλησιάζει…

Η σειρά Παγιδευμένοι θα επανέλθει με νέα επεισόδια την Δευτέρα του Πάσχα:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα