Ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η παραγωγή του Survivor all Star

Ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η παραγωγή του Survivor all Star

Στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Νάνσυ Αντωνίου μίλησε ο Γιώργος Λιανός και αποκάλυψε ονόματα και περιστατικά που θα αφήσουν άφωνους τους τηλεθεατές του «Survivor All Star».

Ο Γιώργος Λιανός είναι αναμφίβολα το πιο γερό χαρτί που έχει στα χέρια της η παραγωγή του «Survivor All Star». Ο παρουσιαστής διαθέτει τις σωστές αναλογίες χιούμορ, αυστηρότητας και ανθρωπιάς. Ξέρει επίσης πως να διοχετεύει με μέτρο πληροφορίες στον Τύπο χωρίς ποτέ να προδίδει «ευαίσθητα δεδομένα» των παικτών ή της παραγωγής.

Μιλώντας σήμερα στην ραδιοφωνική εκπομπή που κάνει καθημερινά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Νάνσυ Αντωνίου, ο Γιώργος Λιανός μίλησε για τις νέες αφίξεις στον Άγιο Δομίνικο, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της παραγωγής που βρίσκονται επί τόπου και την αδικία που πρέπει να αποκατασταθεί.

«Έχουμε αφίξεις, μπαίνει ο αγαπημένος παίκτης της Εύη Σαλταφερίδου. Είναι ένας με τρία ονόματα που λέγεται (Σώζων Παλαίστρος) Χάρος. Η Ειρήνη (Παπαδοπούλου) ανέβασε ένα post αλλά δεν έχω ακούσει αν την περιμένουμε ή όχι» απάντησε ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός στις ερωτήσεις των συμπαρουσιαστών του.

Κι έκανε μια αποκάλυψη; «Νομίζω ότι το casting σε λίγες ημέρες θα κλείσει γιατί θέλουν να βάλουν όλο τον κόσμο όσο γίνεται πιο γρήγορα για να μην υπάρχει αυτό το στοιχείο της αδικίας που μπαίνουν κάποιοι μετά από 3-4 μήνες και οι υπόλοιποι έχουν φάει όλο το παλούκι».

Για το θέμα του Άρη Σοϊλέδη, αν θα τον δούμε στο «Survivor All Star», ο Γιώργος Λιανός δήλωσε αναρμόδιος.

«Δεν ξέρω τι έχει γίνει με τον Άρη. Δεν ξέρω αν έχει γίνει πρόταση.

Είναι λίγο δύσκολοι οι παίκτες τώρα – κακά τα ψέματα. Ξέρουν τα κατατόπια, ξέρουν πως μπορούν κλέψουν, πως μπορούν να κάνουν, οπότε λίγο, όχι σαν φυλακές υψίστης ασφαλείας, αλλά είμαστε διαρκώς στο μη, μη, μη.

Δεν ακούν τίποτα. Είναι δύσκολα διαχειρίσιμοι. Το καταλαβαίνουν ότι πρέπει να συμμορφωθούν με τους κανόνες, ξέρουμε κι εμείς ότι θα προσπαθήσουν να κάνουν τα πάντα και είμαστε προσεκτικοί. Κλειδώνουμε πράγματα. Στα VTR, όλο το technical, έχουν βρει και παίκτη κάτω απ’ τα σανίδια. Θα σας πω όταν τελειώσει ποιος ήταν» είπε.

Ακούγοντας το σχετικό απόσπασμα σήμερα στον «αέρα» της «Super Κατερίνας» ο Γρηγόρης Γκουντάρας επισήμανε πως είναι προφανές ότι οι παίκτες ασκούν πιέσεις στην παραγωγή να τελειώνει με τις εισόδους νέων παικτών, ενώ ο Γιάννης Πουλόπουλος θύμισε στην Κατερίνα Καινούργιου ποιος είναι ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος. «Είναι αυτός που είχε πλησιάσει ερωτικά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον δεύτερο κύκλο του Survivor» εξήγησε και σχολίασε πως ο εν λόγω παίκτης δεν είναι δυνατός αγωνιστικά αλλά θα τονώσει τον reality χαρακτήρα του παιχνιδιού.

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα