Γη της Ελιάς: Εμπλέκεται σε άγριο φονικό και καταλήγει στην φυλακή

Ανατροπές θα έρθουν στην ζωή του Χρήστου στην Γη της Ελιάς, αφού η εμπλοκή του σε ένα άγριο φονικό θα τον οδηγήσει στην προφυλάκισή του.

 O Χρήστος, από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε στη Μάνη, προσπαθεί να προσαρμοστεί σ’ έναν νέο τρόπο ζωής και να ισορροπήσει την προσωπική με την επαγγελματική ζωή του. Σύντομα, όμως, καλείται να αντιμετωπίσει μια σειρά από διάφορα, σοβαρά προβλήματα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του My Tv και του Παναγιώτη Μουλόπουλου, το πρώτο αφορά τη σχέση του με την Εύα, η οποία είναι έγκυος στο παιδί του και αποφασίζει να προχωρήσει σε άμβλωση. Έκτοτε ο Χρήστος αισθάνεται τύψεις που την ώθησε στην παραπάνω ενέργεια και στέκεται στο πλευρό της, δίνοντας μία νέα ευκαιρία στη σχέση τους.

Το δεύτερο πρόβλημα –και εξίσου σοβαρό– αφορά τους μπράβους της νύχτας που πουλούν προστασία στα μαγαζιά. Εκείνοι απαιτούν να πουλήσουν προστασία και στον ίδιο, ο οποίος όμως δεν ενδίδει, καθώς διαφωνεί κάθετα σε τέτοιου είδους συμφωνίες. Τότε, τον απειλούν ότι, εάν δεν αναθεωρήσει σύντομα, θα αναγκαστούν να κάνουν κακό στον ίδιο ή ακόμα και στα άτομα που βρίσκονται στον στενό του περίγυρο. Την επόμενη μέρα,...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα