Πόσο κόκκινο και λευκό κρέας πρέπει να τρώμε την εβδομάδα;

Πόσο κόκκινο και λευκό κρέας πρέπει να τρώμε την εβδομάδα;

Πόσο κρέας πρέπει να τρώμε και ποια είναι τα διατροφικά οφέλη του κρέατος; 

Το κρέας είναι εξαιρετική πηγή ψευδαργύρου και σιδήρου σε μορφή που μπορεί εύκολα να απορροφηθεί, εξηγεί η διατροφολόγος Αμαλία Γιωτοπούλου.

 Το κρέας, τα ψάρια και τα πουλερικά, όλα παίζουν ένα σημαντικό ρόλο σε μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή. Έχουν μεγάλες ποσότητες πρωτεΐνης που απορροφάται εύκολα και χρησιμοποιείται από τον οργανισμό για ανάπτυξη και επανόρθωση.

Διαβάστε περισσότερα στο Ourlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα