Ο "3ος νόμος" του Κοκκινόπουλου στο Mega

Εντάχθηκε στο πρόγραμμα του Μega ο «3ος νόμος». Η νέα σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου, που συζητείται ένα χρόνο, κάνει (επιτέλους) πρεμιέρα τη Δευτέρα 1η Μαρτίου στις 22.50. Την πρώτη ημέρα της άνοιξης επιστρέφει ο σκηνοθέτης, ο οποίος είναι ειδικός στις ιστορίες με πολύ αίμα. Η ιστορία του έρχεται στην prime time ζώνη του καναλιού με αυτοτελή επεισόδια που αναμένεται να τραβήξουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Το καινούργιο σίριαλ του Πάνου Κοκκινόπουλου θα μπορούσε ίσως να θεωρηθεί και η συνέχεια των σειρών του Alpha «Κόκκινος κύκλος» και «10η εντολή», δοκιμασμένες συνταγές επιτυχίας.

Η «Espresso» έμαθε τις λεπτομέρειες για το πρώτο επεισόδιο (σκέτο θρίλερ!) με τίτλο «Το κλουβί», το σενάριο του οποίου υπογράφει το δίδυμο Βασίλης Ρίσβας - Δήμητρα Σακαλή. Οι πρωταγωνιστές -Μαρίνα Ψάλτη (Αρετή), Τζένη Θεωνά (Ειρήνη), Παναγιώτη Καρμάτη (Θανάσης), Κώστα Ανταλόπουλο (Ηλίας) και Βενετία Κόντου (Μυρτώ)- τα ζουν όλα και η αγωνία κορυφώνεται...

Η Αρετή μεγαλώνει μόνη της την έφηβη κόρη της, την Ειρήνη. Οι σχέσεις τους είναι δύσκολες. Η υπερπροστασία της Αρετής «πνίγει» την Ειρήνη που ψάχνει τρόπους να ξεφύγει. Ενα αθώο ψέμα γίνεται αιτία να καταλήξει η Ειρήνη στο νοσοκομείο, χτυπημένη άσχημα και βιασμένη. Η Αρετή ύστερα από αυτό κλείνει κυριολεκτικά την Ειρήνη στο σπίτι. Κι όσο οι μέρες περνάνε τα πράγματα αγριεύουν. Η Αρετή φτάνει μέχρι και στο έγκλημα, προκειμένου να προστατέψει την κόρη της απ’ όποιον θεωρεί επικίνδυνο.
Να σημειώσουμε ότι «3ος νόμος» θα προβάλλεται από το Μega κάθε Δευτέρα μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ θα συνεχίσουμε να τον βλέπουμε με την έναρξη της νέας σεζόν 2010-2011.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα