Νίκος Παππάς τρολάρει Κώστα Μπακογιάννη με ανασκαφή για την Πολιτεία του Πλάτωνα

Νίκος Παππάς τρολάρει Κώστα Μπακογιάννη με ανασκαφή για την Πολιτεία του Πλάτωνα

Τρολάρισμα με τη… σέσουλα δέχεται τα τελευταία 24ωρα ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης μετά την αποκάλυψη της απίστευτης άγνοιάς του τόσο για τις ανασκαφές στην περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος, όσο και για το τι είναι η «Πολιτεία» του Πλάτωνα.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες έγινε viral ένα απόσπασμα από την ομιλία του κ. Μπακογιάννη στο πρόσφατο Φόρουμ των Δελφών, στη διάρκεια του οποίου μίλησε για την Πολιτεία του Πλάτωνα, αγνοώντας ότι πρόκειται περί βιβλίου-έργου του μεγάλου φιλόσοφου και νομίζοντας ότι οι ανασκαφές θα φέρουν στο φως την περίφημη… πολιτεία. «Γίνονται αρχαιολογικές εκσκαφές διότι από κάτω έχουμε μια ολόκληρη πολιτεία, την Πολιτεία του Πλάτωνα, την οποία την έχουμε επιχωματώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Όπως είναι φυσικό μετά από μία τέτοια δήλωση, ο δήμαρχος Αθηναίων είχε την… τιμητική του στα social media. Μάλιστα, εκτός των απλών χρηστών, μέχρι και οι «Εκδόσεις Κάκτος» τρόλαραν τον κ. Μπακογιάννη. «Μην ψάχνετε την Πολιτεία του Πλάτωνα σε ανασκαφές. Την έχουμε εμείς εδώ, στις Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ, καθαρή και καθόλου επιχωματωμένη», έγραψαν σε post τους στο Facebook.

 

 
 

Ο σκύλος του Νίκου Παππά ξέθαψε την… Πολιτεία του Πλάτωνα
Μεταξύ όσων τρόλαραν τον κ. Μπακογιάννη βρέθηκε και ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς, ο οποίος αναμένεται να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο της Αθήνας, με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 
Ειδικότερα, ο Νίκος Παππάς ανάρτησε ένα βίντεο στο Instagram, όπου ο σκύλος σκάβει στο χώμα και βγάζει στην επιφάνεια το βιβλίο της «Πολιτείας».

 

Η απάντηση Μπακογιάννη
Από την πλευρά του πάντως, ο κ. Μπακογιάννης δεν παραδέχθηκε την άγνοιά του, ούτε ανασκεύασε, αλλά επέλεξε να αποδώσει το τρολάρισμα στην… «ψαλίδα» μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα