Χάμος στα social media με τη φωτογραφία Μητσοτάκη σε διάβαση αλά Beatles

Χάμος στα social media με τη φωτογραφία Μητσοτάκη σε διάβαση αλά Beatles

Μια φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη Νέα Υόρκη, τη στιγμή που περνάει μία διάβαση, αλλά και τα σχόλια του Δημήτρη Οικονόμου, στον ΣΚΑΪ, για το ενσταντανέ που του θύμισε το εξώφυλλο του δίσκου των Beatles, «Abbey Road», ήταν αρκετά για να πάρουν τα social media φωτιά.

Η φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη να διασχίζει δρόμο της Νέας Υόρκης δόθηκε στα ΜΜΕ από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού και ο δημοσιογράφος θυμήθηκε την αντίστοιχη των θρυλικών «σκαθαριών» που φιλοξενήθηκε στον 11ο δίσκο τους.

«Να δούμε την φωτογραφία στην τελευταία σελίδα της Καθημερινής για να δείτε τι έχει κάνει εδώ ο Μητσοτάκης. Περπατάει όμως πώς περπατάει. Α λα Beatles. Αυτοί εδώ είναι οι beatles, την θυμόσαστε αυτή την αφίσα; Είναι ιστορική, είναι αφίσα και στα περισσότερα δωμάτια. Πάμε να δούμε και τον Μητσοτάκη ξανά. Δεν είναι καταπληκτικό; Καταπληκτική φωτογραφία. Ωραία η σύγκριση; Καταπληκτικό», είπε χαρακτηριστικά.

 
Για την ιστορία να πούμε ότι ο δίσκος «Abbey Road» των Beatles κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 1969, ωστόσο μερικούς μήνες μετά και συγκεκριμένα στις 10 Απριλίου του 1970, οι Beatles διαλύθηκαν.

Στη συνέχεια κυκλοφόρησε και ο δίσκος «Let ti Be», όμως τα τραγούδια του «Abbey Road» ηχογραφήθηκαν μεταγενέστερα και έτσι ο δίσκος με τη φωτογραφία των Beatles στη διάβαση θεωρείται ο τελευταίους δίσκος.

.ieidiseis

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα