Η διαφήμιση για τα 100 χρόνια Μπισκότα Παπαδοπούλου που λύγισε το Twitter

Η διαφήμιση για τα 100 χρόνια Μπισκότα Παπαδοπούλου που λύγισε το Twitter

Πριν από 100 χρόνια η οικογένειά μας έφτασε στον Πειραιά, από την Κωνσταντινούπολη. Στις αποσκευές τους είχαν όλη τους τη ζωή για αυτό που ήταν και είναι η ζωή μας. Το μπισκότο. Κι αν αυτό το ταξίδι το έκαναν με ένα όνειρο, το όνειρο έγινε πραγματικότητα. 100 χρόνια μετά, μια ολόκληρη ιστορία έχει γραφτεί. Μια ιστορία οικογενειακή, συνδεδεμένη με την κάθε ελληνική οικογένεια. Για όλα αυτά τα 100 χρόνια που ζήσαμε μαζί, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ,

Η νέα διαφήμιση της εταιρείας «Παπαδοπούλου» για τα πασίγνωστα και αγαπημένα μπισκότα Παπαδοπούλου αποτέλεσε μία ευχάριστη έκπληξη μέσα στη δίνη των άσχημων γεγονότων που βλέπουμε καθημερινά.

Μέσα σε λιγότερο από 3 λεπτά η νέα διαφήμιση για τα 100 χρόνια Παπαδοπούλου κατάφερε να διηγηθεί την ιστορία της οικογένειας που έφτασε πριν από 100 χρόνια στον Πειραιά από την Κωνσταντινούπολη και δημιούργησε τα μπισκότα με την γεύση των οποίων μεγαλώσαμε.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η διαφήμιση συγκίνησε το κοινό και ιδιαίτερα τους χρήστες του Twitter που φαίνεται πως την αγάπησαν και την «αγκάλιασαν» με τα ζεστά και και όμορφα σχόλιά τους.

Δείτε μερικά σχόλια στο Twitter:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα