Αντιεμβολιάστρια νοσηλεύτρια: Έχεις κάνει εμβόλιο; Θα πάθεις καρκίνο σαν τον πατέρα σου

Αντιεμβολιάστρια νοσηλεύτρια: Έχεις κάνει εμβόλιο; Θα πάθεις καρκίνο σαν τον πατέρα σου

Έχετε κάνει εμβόλιο; Καλά να πάθετε. Σε δύο – τρία χρόνια θα είστε κι εσείς εδώ

Ένα περιστατικό που προκαλεί προβληματισμό και πολλές αντιδράσεις έρχεται στο φως της δημοσιότητας με πρωταγωνίστρια αντιεμβολιάστρια νοσηλεύτρια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Πελοπόννησος πριν λίγες ημέρες στο Τμήμα Χημειοθεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου νοσηλεύτρια εξέφρασε τη δική της άποψη για το εμβόλιο στην κόρη καρκινοπαθούς που συνόδευε τον άρρωστο πατέρα της. Όλα ξεκίνησαν, όταν η κόρη ασθενούς προσκόμισε το πιστοποιητικό εμβολιασμού της κατά του κορονοϊού, ώστε να συνοδεύσει τον πατέρα της.

Τότε, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του pelop.gr η νοσηλεύτρια της είπε: «Έχετε κάνει εμβόλιο; Καλά να πάθετε. Σε δύο – τρία χρόνια θα είστε κι εσείς εδώ» αφήνοντας άναυδη την γυναίκα, η οποία άρχισε να φωνάζει στη νοσηλεύτρια.

Άναυδοι παρακολουθούσαν τη σκηνή άλλοι ασθενείς ή συνοδοί τους. Το επεισόδιο έληξε εκεί. Δεν εκλήθη κάποιος από την Διοίκηση ή οι άνδρες της Ασφάλειας του Νοσηλευτικού Ιδρύματος.

Ομως η νεαρή που κατ’ ουσίαν η νοσηλεύτρια… την «καταράστηκε», θεωρώντας μάλιστα πως το εμβόλιο… «σπέρνει» καρκινικά κύτταρα, ενημέρωσε και πρόσωπα της ιατρικής κοινότητας της Πάτρας για το απίστευτο που της συνέβη.

Να θυμίσουμε ότι προ ημερών μια μητέρα ενός 16χρονου κοριτσιού στην Πάτρα βρέθηκε μπροστά σε μια γιατρό αρνήτρια των εμβολίων και σύμφωνα με την καταγγελία που έχει κάνει η μητέρα, η γιατρός ειρωνευόταν την ίδια την ώρα που το κορίτσι της έκανε το εμβόλιο ενάντια στον κορονοϊό.

Για το θέμα παρενέβη ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ο οποίος διέταξε την άμεση έρευνα για το περιστατικό! Στην έγγραφη καταγγελία της, η μητέρα του 16χρονου κοριτσιού κατήγγειλε πως η γιατρός κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού, χρησιμοποίησε απαξιωτικά λόγια για το εμβόλιο και τη διαδικασία των εμβολιασμών, υποβαθμίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης με την εκτίμηση ότι «μια γρίπη είναι…» γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της οικογένειας της κοπέλας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα