Οδηγός ψέκασε με αντισηπτικό POS στα διόδια αλλά το κατέστρεψε. Ευτράπελα και άλλα

Οδηγός ψέκασε με αντισηπτικό POS στα διόδια αλλά το κατέστρεψε. Ευτράπελα και άλλα

Μεγάλες καθυστερήσεις και ουρές δημιουργήθηκαν στα διόδια τόσο της Αττικής όσο και της Θεσσαλονίκης (που σαφώς επηρεάζονται από τη χρήση κάρτας αντί μετρητών) το Σαββατοκύριακο, ενώ δεν έλειψαν και τα απρόοπτα λόγω κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, από τις εταιρείες, τις τελευταίες ημέρες έχουν συμβεί διάφορα ευτράπελα: για παράδειγμα υπήρξε περιστατικό όπου ο οδηγός έριξε υγρό αντισηπτικό επάνω σε POS για να το απολυμάνει, με αποτέλεσμα να το καταστρέψει!

Επίσης πολλοί ήταν εκείνοι που καθυστερούσαν τη συναλλαγή επειδή επιθυμούσαν να καθαρίσουν με αντισηπτικά μαντιλάκια το POS πριν πληκτρολογήσουν τον κωδικό τους ή τα ρέστα πριν τα βάλουν στο πορτοφόλι τους.

Υπάρχουν επίσης πολλοί που δεν είναι εξοικειωμένοι με την καθημερινή χρήση καρτών, με αποτέλεσμα να διαδραματίζονται στα διόδια... σκηνές απείρου κάλλους. Οπως ανέφερε στην «Κ» εταιρεία που διαχειρίζεται διόδια, προ ημερών υπήρξε ένταση ανάμεσα σε υπάλληλο διοδίων και οδηγό, γιατί ο οδηγός δεν δεχόταν ότι δεν ήταν εκείνη τη στιγμή εφικτή η «άθικτη» (όπως την αποκαλούσε, εννοώντας προφανώς την ανέπαφη) συναλλαγή, επειδή είχε υπερβεί το ημερήσιο όριο συναλλαγών του...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα